Lecitín 1 l

T15503
Úvod do lecitínu: Prirodzene pôsobí na budovanie odolnosti voči patogénnym hubám. Zabraňuje množeniu a šíreniu húb. Tekutá konzistencia, prírodný sójový extrakt. Ako lecitín pôsobí? Po aplikácii vytvára membránu spevňujúcu bunky, ktorá zhrubne bunkovú stenu. Lecitín vytvára nepriaznivé podmienky pre rast a množenie húb. Znižuje odumieranie bunie... Podrobný opis
30,16 € (netto cena : 23,75 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Úvod do lecitínu:

Prirodzene pôsobí na budovanie odolnosti voči patogénnym hubám. Zabraňuje množeniu a šíreniu húb. Tekutá konzistencia, prírodný sójový extrakt.

Ako lecitín pôsobí?

Po aplikácii vytvára membránu spevňujúcu bunky, ktorá zhrubne bunkovú stenu. Lecitín vytvára nepriaznivé podmienky pre rast a množenie húb. Znižuje odumieranie buniek. Môže sa používať vo všetkých záhradníckych plodinách, a to na poli aj pri pestovaní v interiéri. Dávka sa určuje podľa rizika infekcie a intenzity infekcie na rastline. V zelenine sa postreky môžu aplikovať od štádia stopky až po plnú zrelosť. Lecitín je rastlinný prípravok obsahujúci účinnú látku sójový lecitín, ktorý stimuluje tvorbu fytoalexínov. Odporúča sa používať 2 až 12-krát ročne.

Dávkovanie a použitie:

Pre zeleninu:

Dávkovanie: 60 ml na 10 litrov vody. U uhoriek proti múčnatke (Podosphaera xanthii, Golovinomyces cichoracearum) 2-6 krát s minimálnym intervalom postreku 5 dní, u šalátu proti múčnatke (Golovinomyces cichoracearum) 2 krát s minimálnym intervalom postreku 7 dní.v paradajkách proti plesni paradajkovej (Phytophthora infestans) a alternárii cichorskej (Alternaria cichorii) 2-6-krát s minimálnym intervalom postreku 7 dní.

V okrasných rastlinách:

Predovšetkým v prípade ruží: 20 ml do 10 l vody. Ošetrenie proti múčnatke a iným hubovým chorobám by sa malo vykonať 3-12-krát s minimálnym intervalom postreku 5 dní. Odporúča sa použitie ráno alebo večer.

V ekologickej produkcii ovocia:

50 ml na 10 l vody. Pri jablkách proti múčnatke (Podosphera leucotricha) a pri broskyniach proti listovej škvrnitosti (Taphrina deformans) na zmiešaných a napučaných listových púčikoch.Môže sa použiť 3 až 12-krát od konca rastu plodov do konca rastu plodov, pričom minimálny interval medzi postrekmi je 5 dní.

V hrozne:

40-50 ml na 10 l vody. Postrek od začiatku vývoja listov sa odporúča na peronospóru a múčnatku.3-12 krát v závislosti od rizika infekcie, s minimálnym intervalom postreku 5 dní.

Keďže sa nemôžu miešať:

Môže sa miešať s akýmkoľvek materiálom, ktorého pH nie je vyššie ako 8 a vo vodnom roztoku netvorí zrazeniny. Odporúča sa najprv vykonať test miešania.

Dôležité informácie:

Vždy postrekujte ráno alebo večer. Teplotný rozsah použitia prípravku je 0 - 30 °C, preto berte do úvahy možný popáleninový efekt. Používajte akýkoľvek postrekovač. U ľudí môže veľké množstvo látok obsiahnutých v žihľave spôsobiť podráždenie očí alebo pokožky, najmäU osôb citlivých na kyselinu mravčiu noste pri postreku uzavretý odev a okuliare!

Hmotnosť: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Szőlő, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.