Trávnikové osivo Barenbrug SOS-Super Over Seeding 1 kg

T13084
Povrch trávnika je možné rýchlo obnoviť aj v chladnom počasí Odporúča sa na siatie aj pri nízkych teplotách (od 5 do 6 ° C teplota pôdy) Obnovenie trávnatých plôch na futbalových ihriskách a iných športových ihriskách je možné  rýchlo uskutočniť, čím sa zlepší ich využitie zloženie 50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum Westerwoldi perje 50... Podrobný opis
10,92 € (netto cena : 8,60 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Povrch trávnika je možné rýchlo obnoviť aj v chladnom počasí


Odporúča sa na siatie aj pri nízkych teplotách (od 5 do 6 ° C teplota pôdy)


Obnovenie trávnatých plôch na futbalových ihriskách a iných športových ihriskách je možné  rýchlo uskutočniť, čím sa zlepší ich využitie



zloženie


50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum Westerwoldi perje


50% Lolium perenne - anglický perje



Úspešná výsadba aj v chladnom počasí!



Intenzita využívania športovísk vykazuje stúpajúci trend, čo vedie k tomu, že polia sú na konci sezóny v kritickom stave na konci jesenného obdobia. Na trati sa vytvárajú silne deficientné opotrebované povrchy, takže je takmer nemožné ich neskôr použiť.



Zmes trávnych semien SOS je v takýchto prípadoch ideálnym riešením, pretože klíčí a rýchlo sa vyvíja po zasiatí v chladnom počasí, čím poskytuje vhodný povrch na použitie. SOS môže pomôcť v extrémnejších obdobiach, t. J. Na konci jesene - na začiatku zimy a na konci zimy - na začiatku jari, keď je rast trávnych porastov na poli mierny alebo minimálny.



Zmes trávnych semien SOS sa môže používať aj v chladnom počasí - pokiaľ teplota pôdy neklesne pod 5 - 6 ℃, môžeme očakávať rýchly výsledok.



Pomocou SOS môžeme dať povrch ihriska do opakovane použiteľného stavu, neúplné opotrebované oblasti budú opäť pokryté trávou a trať bude opäť hrateľná.



Kombinácia SOS sa úspešne používa na mnohých štadiónoch v celej Európe, aby sa zabezpečilo, že trať je v dobrom stave aj v kritických obdobiach.

Hmotnosť: 1 kg
Šírka: 80 mm
Výška: 270 mm
Dĺžka: 190 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.