Čínska konopná palma (Trachycarpus fortunei) 5 semien

T12591
Trachycarpus fortunei - čínska konopná palma - pochádza z Číny, západných Himalájí a Japonska. Jej kmeň rastie v prírodných podmienkach do výšky 12 až 15 m. Jej kmeň je pokrytý dlhými tmavohnedými bohatými vláknami. Jej listy v tvare ventilátora sú tmavo zelené, s priemerom 50 až 70 cm, narezané takmer na stopky a namodralé na chrbte. Palmy, kto... Podrobný opis
7,77 € (netto cena : 6,12 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Trachycarpus fortunei - čínska konopná palma - pochádza z Číny, západných Himalájí a Japonska. Jej kmeň rastie v prírodných podmienkach do výšky 12 až 15 m. Jej kmeň je pokrytý dlhými tmavohnedými bohatými vláknami. Jej listy v tvare ventilátora sú tmavo zelené, s priemerom 50 až 70 cm, narezané takmer na stopky a namodralé na chrbte. Palmy, ktoré sa dajú vysádzať aj vonku. Vždyzelené palmy, ktoré kvitnú v lete pre svoj habitus, listy a kvety.


Vyžadujú si celý deň teplo a svetlo a sú najlepšie vyzdobené na mieste, kde sú chránené pred silným vetrom, najmä v mladom veku. Jeho vonné krémovo žlté kvety vytvárajú v lete veľkú kvetenstvo. Trachycarpus nemá na pôdu špeciálne požiadavky, ale mal by sa vysádzať do úrodnej, dobre odvodnenej pôdy, ak je to možné. Okraje stopiek sú mierne zúbkované. Jej kvety sú jednostranné alebo samčie, ale môžu byť dvojklíčnolisté.


Výživa je dostatočná dvakrát mesačne, a raz v zime.


Miluje plné slnko, hojné zásobovanie vodou, ale neznáša odstátu vodu v nádobách. Rastlina sa cíti dobre v pôde bohatej na živiny. Postačuje transplantácia palmy každé 2 až 4 roky. Na presadenie použite 2/3 diel kompostu, 1/3 diel rašeliny alebo pieskovej zmiešanej pôdy. Do pôdy môžeme tiež primiešať dlhodobo pôsobiace hnojivo.



Minimálna teplota: - 11 ° C


Doba klíčenia semien môže trvať 8 až 12 týždňov.

Hmotnosť: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.