Mučenka obria (Passiflora quadrangularis) 5 semien

T12590
Rodina: Passifloraceae Bežné názvy: obrie mučenky, obrie Granadilla, mučenky Prirodzené prostredie: Brazília Stálezelené alebo polozelené szdrevnatené stonky s odnožami. Sú vysadené pre svoje charakteristické kvety. Na jeseň sa vyvinú vajcovité alebo okrúhle zrelé žlté alebo oranžové jedlé plody. Extrakt z ovocia obrie mučenky sa používa aj v... Podrobný opis
5,91 € (netto cena : 4,65 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Rodina: Passifloraceae



Bežné názvy: obrie mučenky, obrie Granadilla, mučenky


Prirodzené prostredie: Brazília



Stálezelené alebo polozelené szdrevnatené stonky s odnožami. Sú vysadené pre svoje charakteristické kvety. Na jeseň sa vyvinú vajcovité alebo okrúhle zrelé žlté alebo oranžové jedlé plody. Extrakt z ovocia obrie mučenky sa používa aj v ovocných listoch a zmrzlinách. Mierne tolerantná voči mrazu.


Krásne sa vyvíjajú v pôde bohatej na živiny, dobre odvodnenej, na slnku alebo v polovičnom tieni. Pri plnom raste hojne zalievame, inokedy menej. Stonky vyžadujú podporu.


Minimálna teplota: 5 - 10 ° C.



PASSIFLORA - mučenka



Rod patriaci do rodiny passionflower má viac ako 500 popínavých rastlín. Vždyzelené rastliny alebo kríky liana lipnú na odnožiach, ktoré rastú pre svoje kvety alebo plody. Vďaka svojmu silnému rastu sú vynikajúce pre prevádzkovanie pamiatok a pergol.


Väčšina druhov je citlivých na mráz, takže uprednostňujú slnečné, teplé oblasti a hlboké, vlhké a dobre odvodnené pôdy bohaté na humus. Ich tvarovanie prerezávanie a odstránenie mrazených listov sa uskutočňuje na jar. Môžu sa množiť zo semien alebo odrezkov.

Hmotnosť: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.