OsmoTop 23-05-10+2MgO+TE 2-3 mes. 25 kg

T07750
OsmoTop je čiastočne potiahnuté hnojivo vyvinuté špeciálne na povrchovú úpravu nádob na okrasné škôlky. OsmoTop obsahuje tiež granule vyrobené technológiou poťahovania Everris a nepotiahnuté granule hnojív pripravené na použitie, takže pomocou granulov s riadeným uvoľňovaním živín poskytuje okrem okamžitého účinku aj dlhodobý účinok 2-3 mesiace... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

OsmoTop je čiastočne potiahnuté hnojivo vyvinuté špeciálne na povrchovú úpravu nádob na okrasné škôlky. OsmoTop obsahuje tiež granule vyrobené technológiou poťahovania Everris a nepotiahnuté granule hnojív pripravené na použitie, takže pomocou granulov s riadeným uvoľňovaním živín poskytuje okrem okamžitého účinku aj dlhodobý účinok 2-3 mesiace pri použití jedného produktu. OsmoTop obsahuje okrem obsahu NPK aj horčík a tri dôležité stopové prvky.



Výhody:


Rýchlo absorbuje dusík a má dlhodobý účinok


Jemné častice vyrobené technológiou poťahovania Everris môžu byť rovnomerne rozmiestnené na povrchu média


Prilepí sa na kameninu


Bezprašný


Zvýšený obsah mikroelementov s rýchlym ekologizačným účinkom



Použitie:


Hnojivo OsmoTop bolo špeciálne vyvinuté na povrchovú úpravu nádob na okrasné stromky. Má rýchly ekologizujúci účinok a eliminuje príznaky nedostatku živín v krátkom čase.



Hnojivo OsmoTop sa môže používať iba so zavlažovacím zariadením a zavlažovaním. V prípade zavlažovania kvapkami aplikujte priamo pod kvapkadlá. Na aplikáciu používajte striekacie zariadenie odporúčané spoločnosťou Everris. Ďalšie informácie a podrobné rady získate od svojho poradcu Everris.


Rozmer granúl:1-2,5 mm



Dávkovanie:


Veľkosť nádoby menej ako 10 l 1 - 2 g / l


Veľkosti nádob väčšie ako 10 l sú 10 - 20 gramov + ďalší 1 gram na 1 liter


Nevydeľujte naraz viac ako 5 až 6 gramov. V prípade väčšej nádoby rozmetajte hnojivo rovnomerne po povrchu média. Ihneď po nastriekaní médium zalejte.



Dá sa použiť iba pre dobre zakorenené rastliny. V prípade druhov rastlín citlivých na soli znížte vyššie uvedené dávky. Len na lokálne ošetrenie. Nepoužívajte v zmesi s médiom alebo pridané do výsadbového otvoru! Na sanie a / alebo prílivové zavlažovanie nepoužívajte hnojivo na vrchné ošetrovanie.



Skladujte na zakrytom a suchom mieste. Otvorené vrecká pevne uzavrite. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Hmotnosť: 25 kg
Šírka: 410 mm
Výška: 140 mm
Dĺžka: 610 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.