Vodný konektor Gardena

T12080
Vodný konektor Použitie: odber vody zo zeme Potrubie: 3/4 " Voda stop Vodný konektor je vybavený automatickým uzáverom vody, čo eliminuje potrebu neustáleho kráčania ku  kohútiku a voda zbytočne netečie pri odpojení hadice. Jednoduché použitie Stačí otvoriť zapustené okrúhle viečko, pripojiť hadicu a následne zavlažovať, potom odpojiť hadicu a... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Vodný konektor


Použitie: odber vody zo zeme


Potrubie: 3/4 "



Voda stop


Vodný konektor je vybavený automatickým uzáverom vody, čo eliminuje potrebu neustáleho kráčania ku  kohútiku a voda zbytočne netečie pri odpojení hadice.



Jednoduché použitie


Stačí otvoriť zapustené okrúhle viečko, pripojiť hadicu a následne zavlažovať, potom odpojiť hadicu a zatvoriť viečko - už to nebude jednoduchšie.



Bez kontaminácie


Vďaka odnímateľnému filtra je možné ľahko odstrániť nečistoty, ako sú listy a tráva, z konektora vody - aby sa neprerušila prevádzka.



Jednoduché zavlažovanie kdekoľvek na záhrade


Konektor vody GARDENA môže byť inštalovaný kdekoľvek v záhrade pod zemou pre pohodlnú možnosť prívodu vody.



Popis


Voda alebo elektrina zo siete


Veľmi praktické: pomocou vodného konektora GARDENA môžete získať vodu zo zeme rovnako ako elektrina z rozvodnej siete. Vodovodné pripojenie je dodávané potrubím GARDENA s vodou. Ak pripojíte záhradnú hadicu k vodovodnému kohútiku s automatickým uzatváracím ventilom, okamžite začnete zavlažovať. Keď je hadica odpojená, voda sa automaticky zastaví. Keď sa prívod vody nepoužíva, kryt chráni pred nečistotami. Keď je kryt zatvorený, keď sa kryt zatvorí, zmizne vo vodnej záchytke, aby nebránil pohybu kosačky. Odnímateľný filter zabraňuje kontaminácii konektora na otvorenom kryte. Konektor vody GARDENA má vonkajší závit 3/4 ".


Hmotnosť: 0.45 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.