Záhradná sprcha so statívom, trio

T04578
Sprchovanie pomocou záhradnej sprchy trio so statívom od spoločnosti GARDENA je rovnako pohodlné ako vo vašej kúpeľni. Vďaka trojnožke možno sprchu ľahko nainštalovať kdekoľvek. Flexibilná a snímateľná sprchová hlava pripojená k 1,3 m hadici prináša väčšiu slobodu pri sprchovaní na záhrade. Má dva tvary striekania: vejárové mäkké striekanie pre... Podrobný opis
59,56 € (netto cena : 46,90 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Sprchovanie pomocou záhradnej sprchy trio so statívom od spoločnosti GARDENA je rovnako pohodlné ako vo vašej kúpeľni. Vďaka trojnožke možno sprchu ľahko nainštalovať kdekoľvek. Flexibilná a snímateľná sprchová hlava pripojená k 1,3 m hadici prináša väčšiu slobodu pri sprchovaní na záhrade. Má dva tvary striekania: vejárové mäkké striekanie pre sprchovanie alebo jemnú hmlu pre jemné osvieženie. Výšku možno ľubovoľne nastaviť jednoduchým tlačidlom. Vďaka tomu je možné trysku ideálne nastaviť pre každú veľkosť postavy. Regulačný a uzatvárací ventil zaisťuje reguláciu a nastavenie požadovaného prietoku vody.
Hmotnosť: 1.995 kg
Dĺžka: 2000 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.