Zberný kôš pre elektrický prevzdušňovač a vertikutátor trávnika (4062, 4066, 4068)

T04278
Pre elektrický vertikutátor na trávu ponúka GARDENA ako príslušenstvo zberný kôš, do ktorého je možné pri práci okamžite zachytávať splstnatenú trávu, burinu a mach. Nasadzovanie bez použitia náradia, nie je nutný ručný zber, úspora času a námahy. Do koša možno naraz nabrať približne 40 litrov splstnatenej trávy, buriny a machu, ktorý možno poto... Podrobný opis
62,55 € (netto cena : 49,25 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Pre elektrický vertikutátor na trávu ponúka GARDENA ako príslušenstvo zberný kôš, do ktorého je možné pri práci okamžite zachytávať splstnatenú trávu, burinu a mach. Nasadzovanie bez použitia náradia, nie je nutný ručný zber, úspora času a námahy. Do koša možno naraz nabrať približne 40 litrov splstnatenej trávy, buriny a machu, ktorý možno potom ľahko vyhodiť. Zberný kôš je ľahký a možno ho zložiť kvôli preprave alebo skladovaniu, čím dochádza k úspore miesta. Zberný kôš je vhodný pre pre elektrický prevzdušňovač na trávu ES 500 a elektrický vertikutátor trávnika EVC 1000.


 
Hmotnosť: 1.78 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.