cs-česáčik na ovocie

T04318
Česáčik na ovocie z radu GARDENA combisystem je ideálny na pohodlné trhanie ovocia zo stromu. Ovocie je možné po odrezaní stopky integrovaným nerezovým nožom optimálne zbierať do bavlneného vrecka. Pre pohodlný prístup do všetkých miest na strome a ľahšie oberanie je možné vďaka plynulo nastaviteľnému otočnému kĺbu na česáčku na ovocie ľahko nas... Podrobný opis
19,57 € (netto cena : 15,41 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Česáčik na ovocie z radu GARDENA combisystem je ideálny na pohodlné trhanie ovocia zo stromu. Ovocie je možné po odrezaní stopky integrovaným nerezovým nožom optimálne zbierať do bavlneného vrecka. Pre pohodlný prístup do všetkých miest na strome a ľahšie oberanie je možné vďaka plynulo nastaviteľnému otočnému kĺbu na česáčku na ovocie ľahko nastaviť jeho uhol. Česáčik na ovocie je vhodný pre všetky násady GARDENA combisystem, kedy GARDENA pre prácu vo výškách do cca 5 m odporúča teleskopickú násadu. Záruka 25 rokov.
Hmotnosť: 0.212 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.