Pektinolytický enzým L.HC 100 g
41,13 € (netto cena : 32,39 €) | |
Vlastnosti produktu:
Špeciálny enzým pre hrozno so zrelým jadrom, ktorého vína dozrievajú v sudoch a/alebo fľašiach. Výsledkom je plnšie, plnšie, tanínové, intenzívnejšie a stabilnejšie červené víno s odrodovým charakterom.
Vysoko aktívny pektolytický enzýmový prípravok so špecifickými vedľajšími aktivitami, ktoré uvoľňujú cenné látky zo šupiek bobúľ. Zlepšuje kvalitu vína zvýšenou extrakciou farby a žiaducich trieslovín zo zrelého trieslového hrozna. Zlepšuje uvoľňovanie a extrakciu zložiek zlepšujúcich kvalitu vína účinným rozpúšťaním bunkových stien bobúľ a polysacharidov.
Výhody:
- Umožňuje rýchlu a úplnú extrakciu antokyánov
- Uľahčuje účinné uvoľňovanie trieslovín a komplexáciu trieslovín s antokyanínmi, čím zvyšuje stabilitu vína
- Zlepšuje extrakciu aróm a posilňuje odrodový charakter vína
Hmotnosť: | 0.1 kg |
---|---|
Šírka: | 110 mm |
Výška: | 150 mm |
Dĺžka: | 10 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Gyümölcs, Szőlő |
Prihlásiť sa
Prihlásiť sa