Kvasnice vínne pre červené víno 20 g

T08496
Optimálna fermentačná teplota 12-34 °C. Aj pri najextrémnejších teplotných podmienkach vynikajúco pracujúci Saccharomyces kmeň, aj nad 30°C je bezpečný, a zabezpečí celkové kvasenie. Dávkovanie: mušt 15-25 g/hl ovocie 10-25 g/hl.     Podrobný opis
0,57 € (netto cena : 0,45 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Optimálna fermentačná teplota 12-34 °C. Aj pri najextrémnejších teplotných podmienkach vynikajúco pracujúci Saccharomyces kmeň, aj nad 30°C je bezpečný, a zabezpečí celkové kvasenie. Dávkovanie: mušt 15-25 g/hl ovocie 10-25 g/hl.


 


 
Hmotnosť: 0.02 kg
Šírka: 110 mm
Výška: 150 mm
Dĺžka: 10 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Szőlő

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.