Kvasnice vínne 20 g
Optimálna fermentačná teplota 12-34 °C. Aj pri najextrémnejších teplotných podmienkach vynikajúco pracujúci Saccharomyces kmeň, aj nad 30°C je bezpečný, a zabezpečí celkové kvasenie. Dávkovanie: mušt 15-25 g/hl ovocie 10-25 g/hl.
Podrobný opis
0,51 € (netto cena : 0,40 €) | |
Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap
info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap
info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Optimálna fermentačná teplota 12-34 °C. Aj pri najextrémnejších teplotných podmienkach vynikajúco pracujúci Saccharomyces kmeň, aj nad 30°C je bezpečný, a zabezpečí celkové kvasenie. Dávkovanie: mušt 15-25 g/hl ovocie 10-25 g/hl.
Hmotnosť: | 0.02 kg |
---|---|
Šírka: | 110 mm |
Výška: | 150 mm |
Dĺžka: | 10 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Gyümölcs, Szőlő |
Prihlásiť sa
Prihlásenie alebo registrácia social účtom
Prihlásiť sa
Prihlásenie alebo registrácia social účtom