Oenoferm Bouquet F3 kvasnice na biele víno 100g

T09635
Kvasnice na biele víno pre uvoľnenie čerstvých, mladistvých a ovocných aróm! Oenoferm Bouquet sú selektované, sušené vyberané kvasnice, ktoré sú známe svojími vynikajúcimi aromatvornými vlastnosťami. Povolený výrobok podľa súčasných platných EU smerníc a nariadení, ohľadom čistoty a kvality testovaný v odbornom laboratóriu. Erbslöh-F3 množenie... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný
Kvasnice na biele víno pre uvoľnenie čerstvých, mladistvých a ovocných aróm! Oenoferm Bouquet sú selektované, sušené vyberané kvasnice, ktoré sú známe svojími vynikajúcimi aromatvornými vlastnosťami. Povolený výrobok podľa súčasných platných EU smerníc a nariadení, ohľadom čistoty a kvality testovaný v odbornom laboratóriu. Erbslöh-F3 množenie kvasníc - Fit for Fermentation. Vynikajúce a známe Erbslöh Oenoferm druhy kvasníc už aj za prípravného procesu vďaka Erbslöh-F3množeniu kvasníc budú oveľa silnejšie. Pri príprave kvasníc sa používa živné prostredie bohaté na minerály a vitamíny. Takto pripravené kvasnice umožňujú bezpečné kvasenie aj v stresových situáciách garantujúc celkové kvasenie. Produkt a účinok: Oenoferm Bouquetvo veľkom množstve produkuje ,,ovocné látky´´a estery čím prispieva k viacvrstovému zloženiu chutí a vôní. Prednosťou týchto kvasníc je rýchle kvasenie.  Oenoferm Bouquet-tom kvasené vína sú objemnejšie, mohutnejšie a nosia v sebe charakteristiky exotických ovocí, čiernych ríbezlí a sladkých kvetinových vôní.  Oenoferm Bouquetje schopný ukryť cudzie arómy. Oenoferm Bouquet-tom kvasené biele vína sú vhodné na prípravu cuveé. Pre dosiahnutie vhodného priebehu kvasenia a organoleptických vlastností sa kvasenie odporúča pri  16-20 °C. Tolerancia alkoholu: 15 v/v %.Dávkovanie: 25-35g Oenoferm Bouquet k 100l muštu garantuje ku kvaseniu potrebné množstvo životaschopných kvasných buniek. Použitie: Oenoferm Bouquet kvasnice pred použitím pomaly zmiešame cca.  v 10-násobnom množstve  zmesi vlažnej vody a muštu v pomere 1:1 (max. 37 - 42 °C) a necháme 20 minút odstáť. Takto vzniknutú suspenziu pridávame za miešania k muštu. Dbáme na to, aby teplotný rozdiel medzi muštom a suspenziou nebol vyšší ako 8°C. V opačnom prípade môže dôjsť ku kvasnému šoku a veľká časť kvasných buniek môže odumrieť. Tomuto môžeme zabrániť, ak teplotu suspenzie a muštu postupne približujeme. Vitalitu kvasníc môžeme už v skorom štádiu zvyšovať, ak počas rehydratácie po asi uplynutí 10 minút s množstvom zhodným kvasniciam dávkujeme kvasnicový stabilizátor VitaDrive® F3. Akonáhle sa kvasenie začne odporúča sa skontrolovať teplota, aby sme kvasenie udržali na vhodnom stupni. Skladovanie: Vákuovo balený výrobok. Prosíme uskladňovať na chladnom a suchom mieste. Otvorené balenie starostlivo uzavrime späť, a do 2-3 dní spotrebujme


 
Hmotnosť: 0.1 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.