Elektrický vertikutátor EVC 1000

T04276
S elektrickým vertikutátorom trávnika EVC 1000 od spoločnosti GARDENA môžete trvalo odstraňovať mach, trávnu plsť a burinu a zásadne tak zvýšiť schopnosť trávniku prijímať vzduch, vodu a živiny. Ostré, odsadené nože vyrobené zo špeciálne kalenej a pozinkovanej nerezovej ocele prenikajú do trávnika (do hĺbky niekoľkých milimetrov) a odstraňujú ne... Podrobný opis
237,96 € (netto cena : 187,37 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
S elektrickým vertikutátorom trávnika EVC 1000 od spoločnosti GARDENA môžete trvalo odstraňovať mach, trávnu plsť a burinu a zásadne tak zvýšiť schopnosť trávniku prijímať vzduch, vodu a živiny. Ostré, odsadené nože vyrobené zo špeciálne kalenej a pozinkovanej nerezovej ocele prenikajú do trávnika (do hĺbky niekoľkých milimetrov) a odstraňujú nežiadúcu trávnu plsť a odumretú trávu. Hĺbka prieniku nožov do zeme je ľahko nastaviteľná praktickú ovládacou páčkou. Výkonný motor PowerPlus umožňuje neprerušovanú prácu a vertikutátor možno použiť, kedykoľvek je potreba. Veľké kolesá so špeciálnou vzorkou uľahčujú riadenie a umožňujú dobrý záber na trávniku. Pre pohodlné tlačenie vertikutátora je vodiaca rukoväť vybavená praktickým vypínačom. Na prevoz do miesta použitia je k dispozícii cestovná poloha, pri ktorej sú nože ľahko a rýchlo zložené. Praktická funkcia: rukoväť elektrického vertikutátora trávnika je možné rýchlo oddeliť a umožniť tak priestorovo nenáročné skladovanie a prepravu. Tip: vertikutácia predstavuje intenzívnu starostlivosť o trávnik a je doporučovaná jedenkrát na jar a na jeseň.
Hmotnosť: 11.64 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.