Cvikla biela, žltá, fialová Kiepenkerl 15x150 cm

T12211
Cvikla - výsevný pás Pablo+Avalanche+Boldor1 ks 15 x 150 cm výsevný pás Kombinácia fialovej, žltej a bielej cvikly v jednom výsevnom páse. Vysoký obsah minerálnych látok a vitamínov, kvôli nízkemu obsahu kalórií je veľmi cenný zeleninový druh.  Výsev: apríl-stred júla (voľnopoľne) 0,5-1 cm hlboko Klíčenie: 12-21 dní pri 15-22°CSpon: vhodne výsev... Podrobný opis
4,33 € (netto cena : 3,41 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Cvikla - výsevný pás Pablo+Avalanche+Boldor
1 ks 15 x 150 cm výsevný pás


Kombinácia fialovej, žltej a bielej cvikly v jednom výsevnom páse. Vysoký obsah minerálnych látok a vitamínov, kvôli nízkemu obsahu kalórií je veľmi cenný zeleninový druh. 


Výsev: apríl-stred júla (voľnopoľne) 0,5-1 cm hlboko


Klíčenie: 12-21 dní pri 15-22°C
Spon: vhodne výsevnému pásu, riedenie nie je potrebné


Zber: júl-november
Cvikla patrí medzi najcennejšiu jesennú zeleninu: hľuzy majú vysoký obsah minerálnych látok a vitamínov, pričom majú nízky obsah kalórií. ’Pablo’F1- okrúhla, šťavnatá, jednoliato fialová. ’Avalanche’ okrúhla, biela, sladká. ’Boldor’ sladkastá chuť, zlatožltá farba. Používa sa varená ako príloha, surová do šalátov, polievok. Na chladnom mieste sa môže skladovať po celý rok. Vyžaduje si vlhkú pôdu s humusom, slnečné-polotienené miesto.  
Uložte rozložený výsevný pás na pôdny povrch, pokropte vodou, prikryte mierne pôdou, pritlačte pôdu a opäť pokropte. Nikdy nenechajte výsevný pás vyschnúť. Neodporúča sa výsev pred stredom apríla.  

Hmotnosť: 0.02 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.