Classic záhradné nožnice

T04690
Záhradné nožnice GARDENA Classic predstavujú klasický nástroj medzi záhradníckymi nožnicami - majú všetko, čím sa vyznačujú dobré záhradnícke nožnice. Majú veľkú strihaciu silu, sú moderné a ergonomické. Najlepšie sa hodia pre strihanie kvetín a mladých výhonkov. Nože sklonenej strihacej hlavy majú nepriľnavý povlak a sú presne brúsené. Vďaka er... Podrobný opis
12,33 € (netto cena : 9,71 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Záhradné nožnice GARDENA Classic predstavujú klasický nástroj medzi záhradníckymi nožnicami - majú všetko, čím sa vyznačujú dobré záhradnícke nožnice. Majú veľkú strihaciu silu, sú moderné a ergonomické. Najlepšie sa hodia pre strihanie kvetín a mladých výhonkov. Nože sklonenej strihacej hlavy majú nepriľnavý povlak a sú presne brúsené. Vďaka ergonomicky tvarovaným rukovätiam sedia tieto záhradnícke nožnice optimálne v ruke. Dve uchopovacie pozície umožňujú silné strihanie i rýchle odstrihovanie. Tieto záhradnícke nožnice majú žliabok pre odvod miazgy a odrezávač drôtu. Pomocou bezpečnostného zámku s jednoručnou obsluhou možno nožnice ľahko zaistiť a bezpečne skladovať. Tieto záhradnícke nožnice Classic odstrihnú konáre s priemerom až 18 mm. Záručná lehota 25 rokov garantuje najvyššiu kvalitu.
Hmotnosť: 0.16 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Gyümölcs

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.