Vitaflóra živný roztok Muškáty 1l

T07799
Balónové rastliny mohutne rastú, preto v pôde nachádzajúce sa živiny rýchlo spotrebujú, bez pravidelného vyživovania ich vývoj sa zastaví, nekvitnú.  Pravidelným použitím Vitaflóra živný roztok Muškáty, sa vyrieši celkové zásobovanie rastlín živinami, výrobok obsahuje pre rastliny vstrebateľné všetky živiny a mkroelemnty na prevenciu chorôb z ne... Podrobný opis
4,29 € (netto cena : 3,38 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Balónové rastliny mohutne rastú, preto v pôde nachádzajúce sa živiny rýchlo spotrebujú, bez pravidelného vyživovania ich vývoj sa zastaví, nekvitnú.  Pravidelným použitím Vitaflóra živný roztok Muškáty, sa vyrieši celkové zásobovanie rastlín živinami, výrobok obsahuje pre rastliny vstrebateľné všetky živiny a mkroelemnty na prevenciu chorôb z nedostatku. Balkónové rastliny a muškáty dobre zásobené živinami vyvíjajú mohutné výhonky a kvitnú počas celej sezóny. Zloženie: 5-5-5+MgO+Te; Použitie: obyčajný muškát, ťahavý muškát, iné balónové rastliny, letničky, dvojročné rastliny:  amarán, záhradná a ťahavá begónia, lobélia,ozdobná pŕhľava, celózia, verbéna, zinnia, impaties, salvia, tagetes, nechtík lekársky, margaréta, gazania, petúnia, helianthus, africký zlatý kvet, bidens, atď..Dávkovanie: S vyživovaním treba začať 2 týždne po vysadení, najprv týždenne raz, potom po objavení prvých kvetov týždenne dvakrát. Veko póllitrového a litrového flakónu používame ako odmerný valec: polovicu odmernéh valca na 3 l vody na polievanie. 1 dcl flakón: 1 veko na 1 l vody. Listové hnojivo: 5-8 ml živného roztoku na 1 l vody.  Množstvo roztoku sa môže zvyšovať, keď to opodstatňuje rozmer rastliny, množstvo kvetov, ale sa odporúča použiť dávku len rozdelene počas týždňa! Po presadení rastlinu nevyživujme 2 týždne! Choré rastliny nikdy nevyživujeme, len keď je príčina ochorenia nedostatok! Pre optimálne zásobenie živín ťahavých muškátov denne dávkujte 15 ml Vitaflóra živný roztok Muškáty do 10 l vody na polievanie. Vo veľkých horúčavách vyživovanie a zalievanie načasujme na večerné hodiny, takto sa vyhneme šoku spôsobeného studenou vodou, v nočných nižších teplotách vie rastlina vsiaknuť viac vody a živín a takisto sa znižuje riziko z odparovania. Rastliny určené na prezimovanie možno vyživovať do konca augusta, aby prúty do zimy dozreli. Neprezimujúce rastliny pre nepretržité kvitnutie je vhodné vyživovať až do nástuou mrazov.  


 
Hmotnosť: 1.17 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 100 mm
Dĺžka: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Márka: Vitaflóra

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.