Výsevný disk Bazalka mix 4 ks Samen Pfann

T13642
GT930 Bazalka Mix, priemer 4 ks, 8 cm Piccolino, Rotes Basalikum, Zitronen- und Taibasalikum 4 kusy, priemer 8cm Vynikajúca zmes rôznych druhov bazalky. Piccolino je malá listová bazalka s intenzívnou chuťou. Rotes basil má dekoratívny efekt s červenými listami. Citrónová bazalka dodáva sladko-kyslastú chuť. Thajská bazalka vydáva sladkú arómu a... Podrobný opis
4,17 € (netto cena : 3,28 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

GT930 Bazalka Mix, priemer 4 ks, 8 cm Piccolino, Rotes Basalikum, Zitronen- und Taibasalikum 4 kusy, priemer 8cm Vynikajúca zmes rôznych druhov bazalky. Piccolino je malá listová bazalka s intenzívnou chuťou. Rotes basil má dekoratívny efekt s červenými listami. Citrónová bazalka dodáva sladko-kyslastú chuť. Thajská bazalka vydáva sladkú arómu a exotickú vôňu. Ľahká výsadba a jednoduchý rast aj v kvetináči! Výsev: Naplňte kvetináč 9-10cm kvetinovou zeminou, vložte do nej semená, dobre ju zalejte, potom na ňu pôdu natenko natiahnite, potom znova zalejte. Udržujte ho v kvetináčoch po celý rok. Môže sa tiež skladovať vonku od mája do júla. Klíčenie: Doba klíčenia: 8-15 dní, teplota klíčenia: 16-25 ° C Výsadba: Má rada slnečné a teplé miesto. Citlivý na mráz. Starostlivosť: Vyžaduje pravidelné polievanie a okopávanie s malým obsahom živín. Vzdialenosť medzi žilami musí byť nastavená optimálne.

Hmotnosť: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.