Vinpur Special na harmonizáciu vína 100g

T09640
Kazein zmes na ošetrenie  vína, na bezprostredné dávkovanie. Vinpur Special® je známy šetrnou flokuláciou, flokulant s kazeínovým základom.  Vinpur Special® je dobre zamiešateľná, makroporózna kazeínová zmes, ktorá zlepšuje organoleptické vlastnosti (napr. farba, čistota, vôňa korekcia chuti a vône), ale neovplyvňuje analytické parametre vína. V... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný
Kazein zmes na ošetrenie  vína, na bezprostredné dávkovanie. Vinpur Special® je známy šetrnou flokuláciou, flokulant s kazeínovým základom.  Vinpur Special® je dobre zamiešateľná, makroporózna kazeínová zmes, ktorá zlepšuje organoleptické vlastnosti (napr. farba, čistota, vôňa korekcia chuti a vône), ale neovplyvňuje analytické parametre vína. Vďaka pozitívnym zmenám víno po ošetrení ukazuje vydávanajlepšie vlastnosti. Podľa súčasných platných zákonov a nariadení povolený výrobok, ohľadom čistoty a kvality testovaný v odbornom laboratóriu. Cieľ ošetrenia: Nové vinárske technológie napr.: celostrapcové oberanie strojom, slimákové lisovanie, rôzne lisovanie atď. vo veľkej miere privádzajú polyfenoly do muštu. Tieto zlúčeniny, ak sa dostanú do vína, sa veľmi ťažko odstraňujú, a po dlhom fľaškovom skladovaní negatívne pôsobia na obraz vína. Takéto vína sa spotrebiteľom nepáčia. Preto aplikáciou Vinpur Special® sa takéto cyhby eliminujú. Bezprostrednou aplikáciou Vinpur Special® sa narába hygienicky a bez predošlého rozpustenia. Produkt a výrobok V prípade aplikácie  Vinpur Special® netreba použiť ďaľšie pomocné filtračné látky. Ošetrené víno po usadení je dobre filtrovateľné, pri filtrácii je skoro nebádateľný rozdiel tlaku a filtrácia bude čistá. Prednosti  Vinpur Special®  · Nepôsobí negatívne na arómu a obsah extraktu. - Viaže zlúčeniny dávajúce octovú povahu, v prípade že obsah pŕchavých kyselín nepresahuje vo vinárskom zákone stanovené množstvo. - Viaže zlúčeniny spôsobujúce zvýšený dopyt po SO2. - Prednosťou je, že v nepatrnej miere viaže farbu červených vín. - Z organoleptického hľadiska viaže nepríjemne pôsobiace polyfenoly. Dávkovanie a použitie: Dávkovanie v prípade organoleptickej harmonizácie doporučujeme predovšetkým pred fľaškovaním  ako poslednú flokuláciu. Dávkovateľný v množstve 5-60 g/ 100 l od cieľa ošetrenia a od prvopokusom určeného množstva.  Ojedinele je potrebné aj väčšie množstvo, ale v týchto prípadoch nehrozí prílišná flokulácia. Prvopokusom určené množstvo Vinpur Special® pridávame za intenzívneho miešania priamo k ošetrovanému vínu bez predošlej prípravy. 20-30 minút miešame celkové množstvo, aby sa Vinpur Special® dobre rozptýlil a po 2-3 hodinách usadzovania sa opäť premiešame a necháme cez noc znovu usadiť sa. V prípade stabilizačnej flokulácie ako posledné dávkujte Vinpur Special®. Výsledok flokulácie je vnímateľný až po filtrácii. Skladovanie: Prosíme uskladňovať na chladnom mieste chránenom od pachov a vlhkosti. Otvorené balenie starostlivo uzavrime späť


 


 


 


 


 
Hmotnosť: 0.1 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.