Oenoferm Rouge F3 kvasnice na červené víno 100g

T09629
Vyberané sušené kvasnice k ovocným červeným vínam, vyzdvihuje arómy čierných ríbezlí a červeného bobuľového ovocia. Oenoferm® Rouge je špeciálna selekcia Oenoferm® Klosterneuburg,  Saccharomyces cerevisiae druh LW 317-29 kmeň. Pri vyberaní kvasníc sa kládol mimoriadny dôraz na  šetrné zachovanie farbotvorných látok pri kvasení brečky. Povolený v... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný
Vyberané sušené kvasnice k ovocným červeným vínam, vyzdvihuje arómy čierných ríbezlí a červeného bobuľového ovocia. Oenoferm® Rouge je špeciálna selekcia Oenoferm® Klosterneuburg,  Saccharomyces cerevisiae druh LW 317-29 kmeň. Pri vyberaní kvasníc sa kládol mimoriadny dôraz na  šetrné zachovanie farbotvorných látok pri kvasení brečky. Povolený výrobok podľa súčasných platných EU smerníc a nariadení, ohľadom čistoty a kvality testovaný v odbornom laboratóriu. Erbslöh-F3 množenie kvasníc - Fit for Fermentation. Vynikajúce a známe Erbslöh Oenoferm druhy kvasníc už aj za prípravného procesu vďaka Erbslöh-F3množeniu kvasníc budú oveľa silnejšie. Pri príprave kvasníc sa používa živné prostredie bohaté na minerály a vitamíny. Takto pripravené kvasnice umožňujú bezpečné kvasenie aj v stresových situáciách garantujúc celkové kvasenie. Produkt a účinok: Oenoferm® Rougevyzdbihuje znaky arómy červeného bobuľového ovocia, čierných ríbezlí a čerešní. Oenoferm® Rouge sa výborne hodí k ovocným charakterom, k dozretým vínam. Oenoferm® Rouge je špeciálne selektovaný k zachovaniu a udržaniu farby červených vín. Vďak nízkej aktivite beta-glukozidázy je strata farby počas kvasenia minimálna. Zámerné množiace fázy a šetrné sušenie len v malom množstve umožňujú uviazanie farby v bunkách stien kvasiniek. Charakteristikami Oenoferm® Rouge sú rýchle naštartovanie kvasenia, rýchle kvasenie, celkové konečné kvasenie, výborná tolerancia alkoholu ako aj minimálne penenie. Po kvasení je biologický rozklad kyseliny jablčnej bezproblémový s kultúrami  Biostart®.  Pre dosiahnutie vhodného priebehu kvasenia a organoleptických vlastností sa kvasenie odporúča pri  18-28 °C. Tolerancia alkoholu: 14,5 v/v %.Dávkovanie: 20-30g Oenoferm Freddo k 100l muštu garantuje ku kvaseniu potrebné množstvo životaschopných kvasných buniek. Použitie: Oenoferm Freddo kvasnice pred použitím pomaly zmiešame cca.  v 10-násobnom množstve  zmesi vlažnej vody a muštu v pomere 1:1 (max. 37 - 42 °C) a necháme 20 minút odstáť. Takto vzniknutú suspenziu pridávame za miešania k muštu. Dbáme na to, aby teplotný rozdiel medzi muštom a suspenziou nebol vyšší ako 8°C. V opačnom prípade môže dôjsť ku kvasnému šoku a veľká časť kvasných buniek môže odumrieť. Tomuto môžeme zabrániť, ak teplotu suspenzie a muštu postupne približujeme. Vitalitu kvasníc môžeme už v skorom štádiu zvyšovať, ak počas rehydratácie po asi uplynutí 10 minút s množstvom zhodným kvasniciam dávkujeme kvasnicový stabilizátor VitaDrive® F3. Akonáhle sa kvasenie začne odporúča sa skontrolovať teplota, aby sme kvasenie udržali na vhodnom stupni. Skladovanie: Vákuovo balený výrobok. Prosíme uskladňovať na chladnom a suchom mieste. Otvorené balenie starostlivo uzavrime späť, a do 2-3 dní spotrebujte
Hmotnosť: 0.1 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.