Oenoferm Freddo F3 kvasnice na rosé víno 50g

T09624
Kvasnice na studené kvasenie, na ružové a biele víno pre ovocné charaktery! Oenoferm Freddo sú selektované, sušené kvasnice na studené kvasenie Saccharomyces cereavisiae (var. Bayanus) na očkovanie studených muštov  (hoci aj pri 10°C), môže sa použiť aj na vyzdvihnutie arómy pri kvasení za studena  ( 13 - 17°C). Pri kmeni LW 317-30 bolo mimoria... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný
Kvasnice na studené kvasenie, na ružové a biele víno pre ovocné charaktery! Oenoferm Freddo sú selektované, sušené kvasnice na studené kvasenie Saccharomyces cereavisiae (var. Bayanus) na očkovanie studených muštov  (hoci aj pri 10°C), môže sa použiť aj na vyzdvihnutie arómy pri kvasení za studena  ( 13 - 17°C). Pri kmeni LW 317-30 bolo mimoriadne dôležité hľadisko pri konečnom kvasení zabezpečiť vyššiu teplotu aj pri nízkych teplotách. Oenoferm® Freddo-m kvasené vína podľa hodnotenia zmyslových orgánov potvrdzujú výslovnú ovocnosť týchto vín. Povolený výrobok podľa súčasných platných EU smerníc a nariadení, ohľadom čistoty a kvality testovaný v odbornom laboratóriu. Erbslöh-F3 množenie kvasníc - Fit for Fermentation. Vynikajúce a známe Erbslöh Oenoferm druhy kvasníc už aj za prípravného procesu vďaka Erbslöh-F3množeniu kvasníc budú oveľa silnejšie. Pri príprave kvasníc sa používa živné prostredie bohaté na minerály a vitamíny. Takto pripravené kvasnice umožňujú bezpečné kvasenie aj v stresových situáciách garantujúc celkové kvasenie. Produkt a účinok: Oenoferm Freddo sa môže použiť aj na vyzdvihnuite arómy muštu studeným kvasením resp. na očkovanie studená´ých muštov. Oenoferm Freddo sušené kvasnice boli izolované počas nepretržitých selekcií zo studeného muštu. Tieto kvasnice sú schopné aj na naštartovanie kvasenia studených muštov. Oenoferm® Freddo vyzdvihuje znaky muštu pripomínajúce vône citrusov, grapefruitu, jablka, broskyne a ruže. Po kvasení sú vína svieže, obraz aróm je vyrovnaný. Oenoferm® Freddo môžeme použiť aj pri vyšších kvasných teplotách. Kvasenie je isté a rýchle. Oenoferm® Freddoje najmenej náchylný k tvorbe zápachu po sírovodíku a počas kvasenia sa tvorí minimálna pena. Oenoferm® Freddo blokuje kyselinu jablčnú. Pre dosiahnutie vhodného priebehu kvasenia a organoleptických vlastností sa kvasenie odporúča pri  13-17 °C. Tolerancia alkoholu: 15 v/v %.Dávkovanie: 20-30g Oenoferm Freddo k 100l muštu garantuje ku kvaseniu potrebné množstvo životaschopných kvasných buniek. Použitie: Oenoferm Freddo kvasnice pred použitím pomaly zmiešame cca.  v 10-násobnom množstve  zmesi vlažnej vody a muštu v pomere 1:1 (max. 37 - 42 °C) a necháme 20 minút odstáť. Takto vzniknutú suspenziu pridávame za miešania k muštu. Dbáme na to, aby teplotný rozdiel medzi muštom a suspenziou nebol vyšší ako 8°C. V opačnom prípade môže dôjsť ku kvasnému šoku a veľká časť kvasných buniek môže odumrieť. Tomuto môžeme zabrániť, ak teplotu suspenzie a muštu postupne približujeme. Vitalitu kvasníc môžeme už v skorom štádiu zvyšovať, ak počas rehydratácie po asi uplynutí 10 minút s množstvom zhodným kvasniciam dávkujeme kvasnicový stabilizátor VitaDrive® F3. Akonáhle sa kvasenie začne odporúča sa skontrolovať teplota, aby sme kvasenie udržali na vhodnom stupni. Skladovanie: Vákuovo balený výrobok. Prosíme uskladňovať na chladnom a suchom mieste. Otvorené balenie starostlivo uzavrime späť, a do 2-3 dní spotrebu
Hmotnosť: 0.05 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.