Trenolin Rot DF enzým k vydaniu farby 250g

T09621
Tekutý pektín k vydaniu farby na červenú brečku k uľahčeniu lisovania. Zaužívaný, pektolický enzýmový prípravok na ošetrenie muštu a nového vína. Trenolin Rot DF spoľahlivý  pektolický enzýmový prípravok na prípravu koncentrátu muštu a nového vína. V súčastnosti platnými nariadeniami a zákonmi povolený výrobok, ohľadom čistoty a kvality testovan... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný
Tekutý pektín k vydaniu farby na červenú brečku k uľahčeniu lisovania. Zaužívaný, pektolický enzýmový prípravok na ošetrenie muštu a nového vína. Trenolin Rot DF spoľahlivý  pektolický enzýmový prípravok na prípravu koncentrátu muštu a nového vína. V súčastnosti platnými nariadeniami a zákonmi povolený výrobok, ohľadom čistoty a kvality testovaný v odbornom laboratóriu. Cieľ ošetrenia: Odbúrajúci účinok pektínu Trenolin Rot DF-u umožňuje hospodárnejšie spracovanie muštu a nového vína. Pri ošetrovaní brečky objavujúce sa prednosti sú predovšetkým lepšie využitie lisovacej kapacity a šťavy. Ďalej jeho použitím je lepšiý výdaj farieb.Trenolin Rot DF aplikované pri mušte ma destabilizačný účinok a pomáha kompaktnému usadeniu častí sedimentu. Doba spracovania sa zníži, a tým sa zníži aj riziko mokrobiologickej nákazy. Dávkovanie a použitie: účinnosť závisí od dávkovaného množstva, teploty a doby pôsobenia. Pri dávkovaní mušt/brečka/nové víno musia mať aspoň 10°C, ale je lepšie ak sú nad 15°C.  Čím je vyššia teplota, ťým lepšie enzým účinkuje (max.55°C). V tom prípade ak je teplota vyššia, brečku treba schladiť. Dávkovaný enzým v malom množstve tekutiny riedime, aby sme ho v nádrži vedeli lepšie rozptýliť. Po dávkovaní mušt dobre premiešame. Čas dávkovania Dávkovanie (ml / 100 kg) Kvasenie na šupke Po drvení bobúľ 12 Pri ohreve brečky Po schladení (cca. 20°C) 15  Pri ohreve brečky Po schladení (cca. 50 °C) 10 Rosé príprava Po drvení bobúľ 20.  Doba účinku enzýmu závisí od aplikácie, ale je aspoň 1 h.  Dlhšia doba pôsobenia môže byť účinná.Pri teplte nižšej ako 15°C dávkované množstvo resp. dobu pôsobenia treba značne zvýšiť.  Napr.: pri 12 °C treba zdvojnásobiť množstvo aj dobu účinkovania. Na obvyklom obsahu alkoholu ( do 16 v/v %) a zákonom povoleným množstvom SO2 sa účinok Trenolin enzýmov neznižuje. Bentonit inaktivuje enzým, preto len po dobe účinkovania sa pridáva k muštu. Skladovanie: Na chladnom mieste. Otvorené balenie uzavrima späť a čo najskôr spotrebujme 
Hmotnosť: 0.25 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.