Odpeňovadlo Foamsol 0,1 l

T08985
Keď sa kvasný materiaál silno pení, alebo chceme predísť penenniu, použime v množstve 2-10 ml/hl FOAMSOL dimetylpolysiloxán  emulzné odpeňovadlo, ktoré ihneď ukončí penotvorbu. Táto látka aj neskôr vo varnom kotli vyvíja odpeňovacie pôsobenie. Môžeme dávkovať pred, počas alebo v kotli. Keď pridávame pred kvasením k brečke, do kvasnej nádoby sa z... Podrobný opis
3,15 € (netto cena : 2,48 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Keď sa kvasný materiaál silno pení, alebo chceme predísť penenniu, použime v množstve 2-10 ml/hl FOAMSOL dimetylpolysiloxán  emulzné odpeňovadlo, ktoré ihneď ukončí penotvorbu. Táto látka aj neskôr vo varnom kotli vyvíja odpeňovacie pôsobenie. Môžeme dávkovať pred, počas alebo v kotli. Keď pridávame pred kvasením k brečke, do kvasnej nádoby sa zmestí viac brečky, počas kvasenia a ani vo varnom kotli sa brečka nebude peniť. Varný kotol sa dá lepšie naplniť, týmto sa systém stáva úspornejší. Nevypení sa, pena sa neprivarí na steny kotla, tým je čistenie ľahšie.


 
Hmotnosť: 0.1 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 300 mm
Dĺžka: 100 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.