Peruánska čerešňa 50 ks semien Samen Pfann

T13647
G090 peruánska čerešňa Asi 50 rastlín Je to jednoročná záhradná rastlina, ktorou je lucerna pripomína rastliny. Má oranžové ovocie. Kultúra kultivácie je podobná ako u paradajok. Plody sa dajú konzumovať aj samy, môže sa z nich vyrobiť džem alebo ako úžasná dekorácia možno tiež použiť na ozdobenie bufetov a dezertov. Výsev: Od marca do začiatku... Podrobný opis
3,69 € (netto cena : 2,91 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

G090 peruánska čerešňa Asi 50 rastlín Je to jednoročná záhradná rastlina, ktorou je lucerna pripomína rastliny. Má oranžové ovocie. Kultúra kultivácie je podobná ako u paradajok. Plody sa dajú konzumovať aj samy, môže sa z nich vyrobiť džem alebo ako úžasná dekorácia možno tiež použiť na ozdobenie bufetov a dezertov. Výsev: Od marca do začiatku apríla v kvetináčoch alebo vedierkach na výsadbu, vysadené na voľnom priestranstve od mája (po posledných mrazoch). Riadkovanie 80 * 60cm. Klíčenie: Čas klíčenia: 10-20 dní, klíčenie teplota: 20 - 26 ° C Výsadba: slnečno, ticho, humus, miluje pôdu bohatú na živiny. Starostlivosť: Pravidelné polievanie, okopávanie a vyžaduje málo výživných látok. Odporúča sa namontovať bočné disky. Zber: do konca augusta (do ovocia oranžovej farby)

Hmotnosť: 0.002 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.