Lesné jahody Rügen cca. 100 ks semien Samen Pfann

T13635
G529 Lesné jahody Rügen Cca. 100 rastlín Ponuka kríkov so sladkými, pevnými, pretiahnutými plodmi, s vôňou. Malá veľkosť ovocia. Trvalka s dobrou odolnosťou, už v prvom roku môžete vyprodukovať dostatočné množstvo ovocia. Môže sa tiež vysádzať do balkónovej krabice a kvetináča. Výsev: február - apríl v izbe alebo na skorej posteli, Malo by byť v... Podrobný opis
2,33 € (netto cena : 1,83 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

G529 Lesné jahody Rügen Cca. 100 rastlín Ponuka kríkov so sladkými, pevnými, pretiahnutými plodmi, s vôňou. Malá veľkosť ovocia. Trvalka s dobrou odolnosťou, už v prvom roku môžete vyprodukovať dostatočné množstvo ovocia. Môže sa tiež vysádzať do balkónovej krabice a kvetináča. Výsev: február - apríl v izbe alebo na skorej posteli, Malo by byť vyklíčené bez zakrytia. Môže sa vysádzať podľa vývoja rastliny. Môže sa vysádzať vonku od polovice mája. Pri výsadbe dávajte pozor na vzdialenosť 20 * 30 cm. Klíčenie: Doba klíčenia: 20 - 30 dní, teplota klíčenia: 15 - 20 ° C Výsadba: Miluje slnečné, teplé, chránené miesto. Má rád voľnú humusovú pôdu. Starostlivosť: Pravidelne polievané a kŕmené, v prípade nedostatočnej úrovne živín sa plodina stane šupinatou, alebo nižšie výnosy. Zber: máj - september, je možné ho chovať v domoch a kvetináčoch po celý rok.

Hmotnosť: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.