Tomatillo Aurora 10 semien Samen Pfann

T13631
B4190 Aurora Tomatillo Vak cca. obsahuje 10 semien. Tomatillo žlté, sladkokyslé, veľké ako mandarínka. Odporúča sa do omáčok, smažte na panvici alebo konzumované celé. Používa sa spolu s čili na výrobu salsovej omáčky. Dozrievajú skôr ako podobné odrody. Výsev: od apríla do mája v interiéroch v kvetináčoch alebo táckach, potom sa dá drobná rastl... Podrobný opis
5,38 € (netto cena : 4,24 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

B4190 Aurora Tomatillo Vak cca. obsahuje 10 semien. Tomatillo žlté, sladkokyslé, veľké ako mandarínka. Odporúča sa do omáčok, smažte na panvici alebo konzumované celé. Používa sa spolu s čili na výrobu salsovej omáčky. Dozrievajú skôr ako podobné odrody. Výsev: od apríla do mája v interiéroch v kvetináčoch alebo táckach, potom sa dá drobná rastlina presadiť. Rozvíjajúce sa sadenice v máji, po posledných mrazoch možno vysadiť na otvorenom poli. Odporúčaná vzdialenosť výsadby: 80 * 80 cm Klíčenie: čas 5-15 dní, teplota klíčenia 18-30 ° C Výsadba: miluje živiny bohaté, voľná pôda na teplom a slnečnom mieste Starostlivosť: vyžaduje veľa zálievky, pravidelné doplňovanie výživných látok.

Hmotnosť: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.