cs-vertikutátor boy kolesový

T04299
S vertikutátorpom od GARDENA môžete trvalo odstraňovať mach, trávnu plsť a burinu a zásadne tak zvýšiť schopnosť trávniku prijímať vzduch, vodu a živiny. Ostré, odsadené nože vyrobené zo špeciálne kalenej a pozinkovanej nerezovej ocele prenikajú do trávnika (do hĺbky niekoľkých milimetrov) a odstraňujú nežiadúcu trávnu plsť a odumretú trávu. Šír... Podrobný opis
70,69 € (netto cena : 55,66 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
S vertikutátorpom od GARDENA môžete trvalo odstraňovať mach, trávnu plsť a burinu a zásadne tak zvýšiť schopnosť trávniku prijímať vzduch, vodu a živiny. Ostré, odsadené nože vyrobené zo špeciálne kalenej a pozinkovanej nerezovej ocele prenikajú do trávnika (do hĺbky niekoľkých milimetrov) a odstraňujú nežiadúcu trávnu plsť a odumretú trávu. Šírka náradia 32 cm. GARDENA môžete trvalo odstraňovať mach, trávnu plsť a burinu a zásadne tak zvýšiť schopnosť trávniku prijímať vzduch, vodu a živiny.Veľké kolesá so špeciálnou vzorkou uľahčujú riadenie a umožňujú dobrý záber na trávniku.Tip: vertikutácia predstavuje intenzívnu starostlivosť o trávnik a je doporučovaná jedenkrát na jar a na jeseň.


 
Hmotnosť: 2.026 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.