Beckmann hnojivo pri sadení/kladení tráv. kobercov 12-22-10 10 kg

T13779
So 7% síry a s 2% železa Jemné častice veľké 1 - 3 mm Na siatie trávy, kladenie trávnikov Pri výsadbe existujúceho trávnika alebo pri trávnikoch s deficitom fosforu Trvanie: 4-6 týždňov Odporúčané dávkovanie: cca. 30 g / m² Štartovacie hnojivo na trávnik na siatie trávy, kladenie trávnika a trávnika a športového trávnika. Je tiež vynikajúci na d... Podrobný opis
52,55 € (netto cena : 41,38 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

So 7% síry a s 2% železa Jemné častice veľké 1 - 3 mm Na siatie trávy, kladenie trávnikov Pri výsadbe existujúceho trávnika alebo pri trávnikoch s deficitom fosforu Trvanie: 4-6 týždňov Odporúčané dávkovanie: cca. 30 g / m² Štartovacie hnojivo na trávnik na siatie trávy, kladenie trávnika a trávnika a športového trávnika. Je tiež vynikajúci na dodávanie živín trávnikom s deficitom fosforu. Fosfor podporuje rast a vývoj koreňov a jeho vysoký obsah vo vode rozpustného fosforu je obzvlášť užitočný na jar, keď je ťažké absorbovať fosfor zo studených pôd. Môže sa použiť bezprostredne pred položením trávnikovej podložky. Obsah amónneho dusíka a železa zaisťuje silnú zelenú farbu listov a potláča mach. Bezprašný jemnozrnný produkt, ktorý sa dobre rozpúšťa aj pri minimálnych zrážkach, je vhodný na ručné aj strojové striekanie. POUŽITIE, DÁVKOVANIE Nastriekajte na suchý povrch 30-35 g / m². V prípade renovácie trávnika je ideálny čas na posyp niekoľko dní po kosení. Po aplikácii sa odporúča dôkladná zálievka. Pre rovnomerné nanášanie rozotrite v dvoch priečkach do kríža. Rozmnožovanie je možné počas vegetačného obdobia, od marca do októbra. Poskytnite ďalšie doplnenie živín 4-6 týždňov po aplikácii.

Hmotnosť: 10 kg
Šírka: 280 mm
Výška: 280 mm
Dĺžka: 280 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.