Beckmann udržiavacie, dlho pôsobiace trávnikové hnojivo 20-5-8 5kg

T13687
NPK s močovino-formaldehydom 20 + 5 + 8 So 4% horčíka, 9% síry a 1% železa Profesionálna kvalita s dlhodobým prísunom dusíka Poskytuje kompletný prísun živín na 3 mesiace Ľahko a ľahko sa striekajú Jemné častice veľké 1 - 3 mm Odporúčané dávkovanie: cca. 30 g / m² Balenie: 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg Poskytuje vyvážený prísun živín pre trávnik v zá... Podrobný opis
29,98 € (netto cena : 23,61 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

NPK s močovino-formaldehydom 20 + 5 + 8 So 4% horčíka, 9% síry a 1% železa Profesionálna kvalita s dlhodobým prísunom dusíka Poskytuje kompletný prísun živín na 3 mesiace Ľahko a ľahko sa striekajú Jemné častice veľké 1 - 3 mm Odporúčané dávkovanie: cca. 30 g / m² Balenie: 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg Poskytuje vyvážený prísun živín pre trávnik v záhrade obklopujúcej náš dom, ako aj pre parky a trávnaté plochy pre voľnočasové aktivity, ako aj pre športové a golfové ihriská. -Obsah dusíka v hnojive, ktoré má predĺžený mechanizmus účinku, vyživuje rastlinu rovnomerne po dlhú dobu. To zabráni tomu, aby tráva náhle a rýchlo rástla, predĺžila sa a znížilo sa riziko vylúhovania živín, ako aj plstenia. -Trávnik bude veľmi odolný proti použitiu a silno zelený. - Obsah dusíka prítomný vo forme železa a amónia potláča mach. -Rozpustnosť jemných častíc vo vode je mimoriadne dobrá. -Už 10 mm / m² zrážok sa rozpustí, umyje a robí produkt efektívnym. - Jednotná veľkosť častíc umožňuje rovnomerný účinok a využitie živiny. -Trávny hnoj je možné rozhadzovať čisto ručne alebo postrekovačom bez tvorby prachu. POUŽITIE, DÁVKOVANIE Rozmnožovanie je možné počas vegetačného obdobia, od marca do októbra. Návrh: 1 x v marci / apríli - 1 x v júni / júli. V prípade veľmi zaťažených povrchov zvýšte počet aplikácií na tri. Posledný postrek by sa mal uskutočniť do konca septembra. Aplikačné množstvo: Naneste 25 - 35 g / m² na suchý trávnik. Postrek by sa mal vykonať niekoľko dní po kosení. Po aplikácii vykonajte dôkladnú zálievku.

Hmotnosť: 5 kg
Šírka: 190 mm
Výška: 200 mm
Dĺžka: 210 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.