Trávnikové osivo Barenbrug MowSaver-pomalý rast 5 kg

T13083
Rýchle uchytenie, nízky rast Rýchle klíčenie, vývoj po zasiatí Vyžaduje kratšie strihanie Ideálna voľba pre robotické kosačky na trávu Vytvorí sa menej výstrižkov Nižšie požiadavky na starostlivosť zloženie: druh 100% trávna zmes semien s nízkymi nárokmi na údržbu Mow Saver - rýchly štart, mierny rast! Menej strihových čísel Dobre udržiavaný p... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný

Rýchle uchytenie, nízky rast


Rýchle klíčenie, vývoj po zasiatí


Vyžaduje kratšie strihanie


Ideálna voľba pre robotické kosačky na trávu


Vytvorí sa menej výstrižkov


Nižšie požiadavky na starostlivosť



zloženie:


druh


100% trávna zmes semien s nízkymi nárokmi na údržbu



Mow Saver - rýchly štart, mierny rast!


Menej strihových čísel


Dobre udržiavaný povrch trávnika je vždy zdôrazňovaný, či už ide o mestský park alebo záhradu, ktorá obklopuje náš domov. Vytvorenie a údržba krásneho trávnika si však vyžaduje veľa práce a úsilia. Nový vývoj Barenbrug, zmesi trávnych semien Mow Saver, ktorá výrazne znižuje ročné kosenie našich trávnych porastov, výrazne prispieva k zníženiu tohto stavu.


Vďaka mixu Mow Saver sa vlastníkom záhrady a odborníkom zodpovedným za verejné priestory splní stará túžba: výrazné zníženie potreby starostlivosti o trávnik, trávnik, šetrí čas a peniaze. Rýchlo rastúci, nízko rastúci Mow Saver rastie s menšou hmotnosťou listov, čo znamená, že množstvo prerezávania, ktoré nastane pri kosení, je omnoho nižšie a Mow Saver vyžaduje takmer o 35% menej kosenia ako bežné zmesi trávnych semien. Menej strihových sadzieb prináša aj ekonomické a environmentálne výhody: menšie nároky na pracovnú silu, úspory paliva, nižšie emisie a menšie ťažkosti pri preprave a skladovaní odrezkov.



Barenbrugove experimenty ukázali, že trávnik Mow Saver sa za 14 dní po kosení znížil o 30% ako trávnik vysiaty tradičnou trávou.



Zatiaľ čo trávnik vytvorený zo štandardnej zmesi trávnych semien má v priemere 20 strihov za rok, toto číslo je iba 13 pre kosačku Mow Saver, takže strihová rýchlosť sa môže výrazne znížiť.



Menšie výstrižky - menej problémov!


Pretože musíme kosiť  trávu menej často - čo je napriek tomu nízkemu rastu - množstvo vytvoreného prerezávania je menšie. Štúdie spoločnosti Barenbrug ukázali, že trávnik Mow Saver vyvíja o 50% menej listovej hmoty ako trávnik vytvorený z tradičnej zmesi semien tráv a nemusíme sa ani obávať! Nie je potrebné kosiť trávu každý týždeň, 65% času, ktorý ste doteraz pokosili, bude stačiť na vykonanie tej istej úlohy, môžete 35% svojho predchádzajúceho času tráviť kosením trávnika na čokoľvek iné.



Rýchly pôvod, počiatočný vývoj


Kosačka na sekanie má rýchly pôvod a zostáva nízka aj po nastavení trávnika, na rozdiel od tradičných zmesí trávnych semien, ktoré majú vyššiu silu rastu. Rýchle klíčenie a počiatočný vývoj kosačky na trávu poskytuje príležitosť vytvoriť silný, hustý trávnik. Okrem poskytnutia krásneho trávnika s jeho rýchlym počiatočným vývojom a extrémnou hustotou, Mow Saver tiež pomáha znižovať burinu.



Ideálne pre robotické kosačky na trávu


Kosačka na trávu je vynikajúcou voľbou pre robotické kosačky na trávu, pretože neustále kosenie mierne rastúceho kosačky na trávu Mow Saver vytvára rovnomerne malé množstvo prerezávania, ktoré sa nemusí zbierať.



Green Planet Label


Pri vývoji produktu Barenbrug sa osobitná pozornosť venuje ekologickej a ekonomickej údržbe a využívaniu trávnatých plôch. So zmesami trávnych semien označených Green Planet prispieva Barenbrug k trvalo udržateľnému využívaniu a údržbe trávnikov. Rozsiahly výskum a dlhoročné skúsenosti poskytujú spoločnosti Barenbrug odbornosť pri výbere najvhodnejších odrôd tráv a zmesí semien tráv pre trvalo udržateľné využívanie a starostlivosť o trávnaté porasty.

Hmotnosť: 1 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 400 mm
Dĺžka: 500 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.