Trávnikové osivo Barenbrug Bar Power RPR (sport) 5 kg

T13081
Trávnik, ktorý je rovnako silný ako železo • Obsahuje regenerujúci mätonoh trvácny (RPR) • Rýchlo sa rozvíjajúci silný trávnik • Dobrá regeneračná schopnosť • Vhodný na nové sejby aj na sejbu • Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou proti chorobám • Tvorí hustý trávnik, takže musíme počítať s menším výskytom burín • Značka Green Planet - umožňuje u... Podrobný opis
53,56 € (netto cena : 42,17 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Trávnik, ktorý je rovnako silný ako železo


• Obsahuje regenerujúci mätonoh trvácny (RPR)


• Rýchlo sa rozvíjajúci silný trávnik


• Dobrá regeneračná schopnosť


• Vhodný na nové sejby aj na sejbu


• Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou proti chorobám


• Tvorí hustý trávnik, takže musíme počítať s menším výskytom burín


• Značka Green Planet - umožňuje udržateľnú starostlivosť



Rýchlo sa rozvíjajúci silný trávnik


Bar Power RPR je rýchlo rastúca zmes trávnych semien, ktorá poskytuje silný a odolný trávnik. Pri jej aplikácii nemusíte čakať dlho, aby ste mohli využívať trávnatú plochu. Povrch trávnika bude dostatočne hustý a pevný v krátkom čase, aby poskytol príležitosť na aktívne trávenie voľného času. V trávnych zmesiach osiva lúky obyčajne poskytuje odolnosť, ktorá je spojená s jej anglickým ostrelom pre rýchle klíčenie a počiatočný vývoj. Zmes trávnych semien Bar Power RPR obsahuje tiež lúčne lúky a regeneruje anglické ostrice, vďaka čomu je rýchlo rastúca a odolná voči silnému používaniu.



Rozsiahle použitie


Kombinácia trávnatých semien Bar Power RPR sa dá použiť na vytváranie záhrad, parkov a športových plôch. Okrem odolnosti voči ťažkému použitiu je dôležitý aj estetický vzhľad trávnika, ktorý táto zmes trávnych semien tiež spĺňa. Výsledkom použitia Bar Power RPR je rýchlo sa rozvíjajúci, silný a estetický trávnik.



Vhodný pre novú inštaláciu aj výsadbu


Bar Power RPR je vhodný ako pre nové inštalácie, tak aj pre prekrytia. Ak je to potrebné, môžete svoj trávnik udržiavať v dobrom stave vysadením, takže môžete tráviť voľný čas v bohatej a kvalitnej trávnatej ploche po celý rok.



Rýchle klíčenie a počiatočný vývoj


Anglické ostrieža v zmesi trávnych semien Bar Power RPR poskytuje rýchle klíčenie a včasný vývin, zatiaľ čo červené ostriežiky a lúky obohacujú náš trávnik. Konečný výsledok: estetický, odolný povrch trávnika, ktorý sa dá vytvoriť v krátkom čase.



Green Planet Label


Pri vývoji produktu Barenbrug sa osobitná pozornosť venuje ekologickej a ekonomickej údržbe a využívaniu trávnatých plôch. So zmesami trávnych semien označených Green Planet prispieva Barenbrug k trvalo udržateľnému využívaniu a údržbe trávnikov. Rozsiahly výskum a dlhoročné skúsenosti poskytujú spoločnosti Barenbrug odbornosť pri výbere najvhodnejších odrôd tráv a zmesí semien tráv pre trvalo udržateľné využívanie a starostlivosť o trávnaté porasty.



zloženie:


Mätonoh trvácny - 30%


Mätonoh trvácny RPR - 30%


Mätonoh lúčny - 10%


Kostrava červená / kríkovitá / - 20%


Kostrava červená / húfnicová / - 10%

Hmotnosť: 5 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 400 mm
Dĺžka: 500 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.