Komplex ozelenie 1l

T09993
GREENING COMPLEX listové hnojivo - pre zelenšie a zdravšie rastliny Je osvedčený už viac ako 20 rokov v nespočetnom množstve polí a rôznych záhradníckych kultúr. Úplne domáci produkt, s maďarským vlastníkom pre úspešných maďarských farmárov. Postrekovanie na rastline alebo pôde nahrádza chýbajúce makro- a mikroelementy, okrem toho, že aktivuje i... Podrobný opis
4,28 € (netto cena : 3,37 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
raktáron info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

GREENING COMPLEX listové hnojivo - pre zelenšie a zdravšie rastliny Je osvedčený už viac ako 20 rokov v nespočetnom množstve polí a rôznych záhradníckych kultúr. Úplne domáci produkt, s maďarským vlastníkom pre úspešných maďarských farmárov. Postrekovanie na rastline alebo pôde nahrádza chýbajúce makro- a mikroelementy, okrem toho, že aktivuje ióny Fe3 +, ktoré sa v rastlinách nemôžu absorbovať, a harmonizuje prísun živín. Obsah prvku: N 4%, K2O 4%, MgO 2%, Fe 1,5%, B 0,08% Zn, Mn v organickej chelácii, biologicky aktívny nosič, neobsahuje hormóny, neuvoľňuje tkanivá. Funguje to novým spôsobom. Postrek na rastlinu alebo pôdu nahradzuje chýbajúce makro a mikroelementy, navyše aktivuje ióny Fe3 +, ktoré sa v rastlinách nemôžu vstrebávať, a harmonizuje prísun živín. Mení redoxný systém v rastlinách pestovaných vo vápenatej (Ca) pôde. Železo (Fe3 +) uložené v transportných tkanivách rastliny sa redukuje a dostáva sa tak na listy. Transport živín vyčistených zväzkov sa urýchli a sací výkon koreňov bude vyšší. Zvyšuje sa množstvo výživných látok prijatých z pôdy. Zloženie a pomer výživných látok zaisťuje, že nedochádza k žiadnemu inhibičnému účinku na príjem živín. Aplikácia listového hnojiva Greening complex: zvyšuje obsah chlorofylu v listoch, využitie slnečnej energie zvyšuje pevnosť tkanív, zvyšuje odolnosť rastlín zvyšuje životaschopnosť plantáží poskytuje lepšiu kvalitu a vyššie výťažky Použitie: Listové hnojivo bolo vyvinuté proti chloróze rastliny hrozna, ale jeho vlastnosti opísané vyššie ovplyvňujú aj iné rastliny, ako aj hrozno. Ďalšie experimenty priniesli dobré výsledky a zvýšili sa úrody pšenice, zemiakov, papriky, hrachu, cukrovej repy, slnečnice, jabĺk a iných záhradníckych plodín. Dávka: 1% alebo 5 l / ha nastriekané, možno použiť na všetky postreky. Jeho aplikáciou je zelenina a okrasné rastliny pod fóliou zelenšie a silnejšie. Použite pod fóliu, 5% pre mladé rastliny, 1% vonku, 1-2% na liečenie žltých rastlín. Zožltnutie viniča a ovocných stromov je možné regenerovať opakovaným postrekom každé 3-4 dni, čo je namáhavá práca. Ako prevencia pri použití na začiatku vegetácie zabraňuje rozvoju žltnutia. Jeho použitie je také rozmanité, že je tiež najpopulárnejším listovým hnojivom medzi profesionálnymi a hobby akvaristami v starostlivosti o akvarijné rastliny. Ekologické komplexné listové hnojivo je možné zmiešať s pesticídmi, listové hnojivo by sa malo vždy najskôr zmiešať s vodou. Musí sa vykonať test zmiešania s novými fungicídmi alebo insekticídmi.

Hmotnosť: 1 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 100 mm
Dĺžka: 300 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.