Stockosorb Micro 1 kg

T07725
STOCKOSORB Micro Hydrogél je najrozšírenejší spôsob použitia na namáčanie rastlín s voľnými koreňmi. STOCKOSORB Micro s vodou želírujeme. Pomer dávkovania 1kg STOCKOSORB Micro + 150 l vody. Podľa potreby premiešame. Ak je gél veľmi koncentrovaný, potom sa môže pridať voda. Pri dávkovaní vody môžeme pridávať aj živný roztok, tekuté umelé hnojivo,... Podrobný opis
12,69 € (netto cena : 9,99 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

STOCKOSORB Micro Hydrogél je najrozšírenejší spôsob použitia na namáčanie rastlín s voľnými koreňmi. STOCKOSORB Micro s vodou želírujeme. Pomer dávkovania 1kg STOCKOSORB Micro + 150 l vody. Podľa potreby premiešame. Ak je gél veľmi koncentrovaný, potom sa môže pridať voda. Pri dávkovaní vody môžeme pridávať aj živný roztok, tekuté umelé hnojivo, látku na zväčšenie objemu koreňov a dezinfekčný prostriedok. Do takto pripraveného gélu namáčame rastliny s voľnými koreňmi, následne ich sadíme tradičným spôsobom! Prednosti: -nedovolí koreňu vysušiť sa; -zvyšuje pomer uchytenia sa; -v prípade zavlažovania alebo zrážok STOCKOSORB je opäť schopný uskladňovať vodu v okolí koreňov, ktorú dokáže vrátiť rastline; . jediným kilogramom STOCKOSORB-bom pripravená namáčacia látka v množstve 150-200 litrov je postačujúca na namáčanie viac tisícok rastlín (v prípade lesnej škôly viac desaťtisícok)! 

Hmotnosť: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.