Tuja západná (Thuja Occidentalis)

T11679
Tuja západná  (Thuja Occidentalis)Obsah sáčku 0,5 g Vždyzelený strom u nás dorastá do výšky  10–12 m. Koruna stromu je štíhla, kužeľovitá, vrchol je mierne zaoblený. Kmeň je rovný po dĺžke popraskaný, zlupujúca sa kôra je ornžovočervená, v staršom veku sivohnedá. Husto rozvetvené konáre rastú riedko,  stoja vodorovne, výhonky sú ovisnuté. Rub l... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Tuja západná  (Thuja Occidentalis)

Obsah sáčku 0,5 g



Vždyzelený strom u nás dorastá do výšky  10–12 m. Koruna stromu je štíhla, kužeľovitá, vrchol je mierne zaoblený. Kmeň je rovný po dĺžke popraskaný, zlupujúca sa kôra je ornžovočervená, v staršom veku sivohnedá. Husto rozvetvené konáre rastú riedko,  stoja vodorovne, výhonky sú ovisnuté. Rub listovej vetvičky je o niečo bledší. 


Priečne stojace listy, široké šupinové listy sú bez jasu, sivozelené, rub je žltozelený. Lístie v zime sa sfarbí na bronzovo alebo hnedasto, na jar sa vráti zelená farba.



Tyčinkovité kvety sú drobné, podlhovasté, tmavočervené, rastú na vrchole konára. Piestikové šišky sú sprvu žltkasté, keď dozrejú sú hnedé, sú voľné ako puky, 10-20 mm, 8-10 šiškových šupín je suchých.



Hmotnosť: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.