Pampová tráva (Cortaderia selloana)

T11668
Pampová tráva alebo Kortadéria (Cortaderia selloana)Obsah sáčku 0,1 gStriebristá pampová tráva, ako vyplýva aj z názvu pochádza pámp južnej Ameriky. Dnes na mnohých miestach ju chovajú ako parkovú a okrasnú rastlinu.  Táto do výšky 3 m dorastajúca tráva má husté klasy. Listy sú dlhé a úzke, obyčajne sú dlhé 1-2 m a široké 1 cm, ich okraje sú veľ... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Pampová tráva alebo Kortadéria (Cortaderia selloana)

Obsah sáčku 0,1 g

Striebristá pampová tráva, ako vyplýva aj z názvu pochádza pámp južnej Ameriky. Dnes na mnohých miestach ju chovajú ako parkovú a okrasnú rastlinu. 


Táto do výšky 3 m dorastajúca tráva má husté klasy. Listy sú dlhé a úzke, obyčajne sú dlhé 1-2 m a široké 1 cm, ich okraje sú veľmi ostré. Farba listov je modrozelená, ale môže byť aj strieborno-sivá. Klasovité kvetenstvo je vysoké 20-40 cm bielej farby alebo žltkastej farby. 



Striebristá pampová tráva je schopná rásť na mnohých druhoch pôd a za mnohých klimatických podmienok. Veľmi dobre sa rozmnožuje, jeden exemplár za života vie vyprodukovať hoci aj 1 milión semien. Kvôli tomu sa stala na osadených miestach ako Nový Zéland alebo Juhoafrická republika invazívnym druhom. Pálenie nie veľmi škodí rastline, lebo oheň sa   nedostane ku koreňom rastliny. 



Hmotnosť: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.