Dracéna (Draco)

T11648
DracénaSetlomilnáSáčok obsahuje 4 ks semien.Jednoklíčny strom v mladosti má šedý, hladký povrch kmeňa. Neskôr sa stáva vláknitý. Veľmi zriedkavo vyvyšuje nad 12 m, jeho husté listy tvoria charakteristické lístie v tvare dáždnika. Rastie pomaly, asi jeden meter každých desať rokov. Jeho opuchnuté biele alebo červenkasté meče ako listy rastú 3-5... Podrobný opis
2,54 € (netto cena : 2,00 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Dracéna

Setlomilná

Sáčok obsahuje 4 ks semien.

Jednoklíčny strom v mladosti má šedý, hladký povrch kmeňa. Neskôr sa stáva vláknitý. Veľmi zriedkavo vyvyšuje nad 12 m, jeho husté listy tvoria charakteristické lístie v tvare dáždnika. Rastie pomaly, asi jeden meter každých desať rokov.



Jeho opuchnuté biele alebo červenkasté meče ako listy rastú 3-5 cm široké a 40-60 cm dlhé a ich konce sú často veľmi ostré. List je tmavozelený alebo šedozelený. Na začiatku leta vyrastajú voňavé, krémovo biele kvety. Dvojdomé kvety majú 6 tyčiniek a 3 piestiky. letáky, 6 lístkov v tvare zvončeka. 


Kmeň  rastliny do prvého kvitnutia  (15-30 rokov) je osamotený. Kvetyrastú na  vrchole po veľkých trsoch v rozvetvenom kvetenstve, opadnú po odkvitnutí.  5 až 10 nových výhonkov produkuje vlastné nekonečné chobotnice ako lístky listov, čo vedie k rozvetveniu do špeciálneho vrchola.  Žlté semeníky 1-3 semená, gule (alebo mandle v nepravidelnom tvare) sa dostanú na koniec leta. 6-8 mm svetlohnedé semená klíčia pri teplote 25 ° C počas dvoch mesiacov.



Po kvitnutí môže byť kmeň extrahovaný z vážky stromu (a tiež z benátskeho dračího stromu) z draka-sooted draka. Vďaka svojim živicovým materiálom sa používa v nábytkárskom priemysle, napríklad v hlinách alebo lakoch.





Hmotnosť: 0.002 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.