Šťaveľ trvácny 100 semien Samen Pfan

T13637
G943 Šťaveľ Asi 100 rastlín Trendová bylinka. Jasne zelené listy, červené listové žilky, chuť podobná šťaveľu, ale nie taká intenzívna. Je vhodný aj na výsadbu exteriéru, korenia a balkónového boxu. Výška cca 20-25cm. Nežné listy sú vynikajúce do šalátov, pretože sú veľmi ozdobné. Môže sa tiež použiť ako bylina kvôli čisteniu krvi a močopudným ú... Podrobný opis
2,33 € (netto cena : 1,83 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

G943 Šťaveľ Asi 100 rastlín Trendová bylinka. Jasne zelené listy, červené listové žilky, chuť podobná šťaveľu, ale nie taká intenzívna. Je vhodný aj na výsadbu exteriéru, korenia a balkónového boxu. Výška cca 20-25cm. Nežné listy sú vynikajúce do šalátov, pretože sú veľmi ozdobné. Môže sa tiež použiť ako bylina kvôli čisteniu krvi a močopudným účinkom. Výsev: Od januára vysadené v kvetináčoch, od apríla vysadené vonku. Riadkovanie 20 * 20cm. klíčenie vyžaduje svetlo, nezakrývajte. Klíčenie: Čas klíčenia: 14-20 dní, teplota klíčenia: 10-18 ° C Výsadba: Preferuje humusová, stredne ťažká vlhká pôda. Má rada slnečné svetlo alebo miesto v polotieni. Starostlivosť: Vyžaduje stálu vlhkosť. Zber: máj - november. Používajú sa iba čerstvé mladé listy.

Hmotnosť: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.