Zemiaky na sadenie "Bernina" 50 ks

T13457
Nerozvárajúca sa odroda varného typu A. Vynikajúce do šalátov, na kuchynskú prípravu. Je to stredne zrejúci typ, relatívne dobre odolný voči suchu, žltej farby a chutnej odrody so žltou dužinou. Má veľké, vyvážené hľuzy. Povrch hľúz je hladký a púčiky sú plytké. Dužina nie je náchylná na zafarbenie v surovom stave alebo po uvarení, dá sa dobre... Podrobný opis
6,56 € (netto cena : 5,17 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Nerozvárajúca sa odroda varného typu A. Vynikajúce do šalátov, na kuchynskú prípravu. Je to stredne zrejúci typ, relatívne dobre odolný voči suchu, žltej farby a chutnej odrody so žltou dužinou. Má veľké, vyvážené hľuzy.


Povrch hľúz je hladký a púčiky sú plytké. Dužina nie je náchylná na zafarbenie v surovom stave alebo po uvarení, dá sa dobre uskladniť na zimu. Je veľmi odolný proti obareniu a veľmi dobre znáša aj nárazy. Vzhľadom na veľkú veľkosť hľúz sa odporúča vysadiť ich o niekoľko centimetrov hlbšie ako obvykle. Má nízky obsah dusíka a nie je známa citlivosť na pesticídy. Aj keď dobre znáša horúčavy a vyrovnáva sa so suchom, má skutočne rád vyvážené zrážky. Vďaka rýchlemu skorému vývoju rýchlo uzavrie svoje lístie a potlačí burinu.

Hmotnosť: 1.1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.