cs-záhradná motyčka 8,5 cm

T04306
Záhradná motyčka z radu GARDENA combisystem má pracovnú šírku 9 cm a je ideálna pre šetrnú starostlivosť o záhradu v úzkych riadkoch a záhonoch. Či už sa jedná o okopávanie, vytrhávanie buriny, prevzdušňovanie pôdy, tvorbu žliabkov alebo zarovnávanie - vďaka rovnému ozubenému listu na jednej strane a trom hrotom na strane druhej je možné všetko.... Podrobný opis
18,99 € (netto cena : 14,95 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Záhradná motyčka z radu GARDENA combisystem má pracovnú šírku 9 cm a je ideálna pre šetrnú starostlivosť o záhradu v úzkych riadkoch a záhonoch. Či už sa jedná o okopávanie, vytrhávanie buriny, prevzdušňovanie pôdy, tvorbu žliabkov alebo zarovnávanie - vďaka rovnému ozubenému listu na jednej strane a trom hrotom na strane druhej je možné všetko. Vďaka veľkému listu so zdokonaleným obrysom je možné ľahšie prenikanie do pôdy. Záhradná motyčka je vhodná pre všetky násady GARDENA combisystem, kedy GARDENA v závislosti od výšky postavy odporúča násadu dĺžky 130 alebo 150 cm. Záruka 25 rokov.


 


 


 
Hmotnosť: 0.44 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.