Vozíkové rozmetadlo L Gardena

T12094
Vozíkové rozmetadlo L Maximálna pracovná plocha (± 20): 400 m² Šírka: 0,45 m Objem nádoby: 12,5 l Pohodlné dávkovanie Funkcia otvárania / zatvárania na rukoväti umožňuje presné dávkovanie materiálu. Množstvo materiálu, ktoré sa má dávkovať, možno nastaviť aj na rukoväti - nemusí sa ohýbať, čo chráni driek. Odolnosť voči korózii a počasiu Rozme... Podrobný opis
56,00 € (netto cena : 44,09 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Vozíkové rozmetadlo L


Maximálna pracovná plocha (± 20): 400 m²


Šírka: 0,45 m


Objem nádoby: 12,5 l



Pohodlné dávkovanie


Funkcia otvárania / zatvárania na rukoväti umožňuje presné dávkovanie materiálu. Množstvo materiálu, ktoré sa má dávkovať, možno nastaviť aj na rukoväti - nemusí sa ohýbať, čo chráni driek.



Odolnosť voči korózii a počasiu


Rozmetadlo je vyrobené z materiálu odolného proti korózii a odolnému voči poveternostným vplyvom. Jednoduchá  údržba čistou vodou



Výkon počas celého roka


Rozmetadlo L môže byť použité s rôznymi materiálmi s priemerom zŕn: hnojivá, semená, granule, piesok alebo soľ. Z tohto dôvodu je možné ho použiť v priebehu celého roka, a to v zime i v lete.



Hladký chod


Špeciálne rozmetadlo rovnomerne rozloží materiál. Posuvný kryt vyrobený z dvojzložkového materiálu je v ramene tak tesne uzavretý, že nehrozí  náhodnému úniku materiálu.



Pre každý typ pôdy


Veľké kolesá sú dobre utesnené a optimálne sa pohybujú na ľubovoľnom povrchu.



Popis


Pre rovnomerné nanášanie materiálov na stredne veľké plochy


GARDENA rozmetadlový vozík L je vhodný na pohodlné rozširovanie hnojív a postrekovej soli v stredne veľkých oblastiach. Môžete ľahko ovládať funkciu otvárania / zatvárania na rukoväti a môžete tiež nastaviť množstvo, ktoré sa má dodať. Tesniaci pásik na kryte nákladu ramena je taký tesný, že sa nerozptyľuje ani v stojacej polohe, ani počas nabíjania ani po použití. Špeciálny rozmetadlo GARDENA L rozprestiera látku rovnomerne, presne a len tam, kde je to potrebné. Lopata je ľahko čistiteľná vodou.


Hmotnosť: 1.95 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.