Posýpadlo hnojiva HECHT 212

T09143
Firma HECHT vám ponúka nový posypový vozík HECHT 212, ktorý vám veľmi uľahčí prácu. Je vhodný pre aplikáciu hnojív, osiva, ale tiež aj posypovej soli. Skvelý pomocník pri udržiavaní trávnikov, ale aj pri aplikácii posypovej soli v zimnom období. Budete prekvapení, ako dokáže tento posypový vozík zabezpečiť rovnomerné rozmetanie materiálu. Pomoco... Podrobný opis
30,74 € (netto cena : 24,20 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Firma HECHT vám ponúka nový posypový vozík HECHT 212, ktorý vám veľmi uľahčí prácu. Je vhodný pre aplikáciu hnojív, osiva, ale tiež aj posypovej soli. Skvelý pomocník pri udržiavaní trávnikov, ale aj pri aplikácii posypovej soli v zimnom období. Budete prekvapení, ako dokáže tento posypový vozík zabezpečiť rovnomerné rozmetanie materiálu. Pomocou desiatich úrovní si môžete nastaviť intenzitu posypu. Manipulácia s vozíkom je veľmi jednoduchá. Objem zásobníka je 12 l a šírka posypu je stanovená na 45 cm. Neváhajte a kúpte si tohto skvelého pomocníka.
Hmotnosť: 2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.