Osmocote CalMag+P 10,4-7,6-0+14CaO+5MgO 3-4 mes. 25 kg

T11991
Osmocote CalMag hnojivo s vápnikom, horčíkom, dusíkom a fosforom s našou najnovšou technológiou poťahovnia. Pre rastliny s vysokými nárokmi na vápnik a horčík; pre črepníkové, do kvetinových záhonov, pre trvalky a škôlky. Ide o ideálnu doplnkovú úpravu pre iné Osmocote a / alebo vo vode rozpustné hnojivá. - riadené uvoľňovanie dusíka, fosforu,... Podrobný opis
125,37 € (netto cena : 98,72 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Osmocote CalMag hnojivo s vápnikom, horčíkom, dusíkom a fosforom s našou najnovšou technológiou poťahovnia. Pre rastliny s vysokými nárokmi na vápnik a horčík; pre črepníkové, do kvetinových záhonov, pre trvalky a škôlky. Ide o ideálnu doplnkovú úpravu pre iné Osmocote a / alebo vo vode rozpustné hnojivá.


- riadené uvoľňovanie dusíka, fosforu, vápnika a horčíka v jedinom produkte


- vstrebávanie vápnika  v súlade s potrebami rastliny


- Osmocote Exact High K na doplnkovú výchovu kompaktných, stagnujúcich  rastlín pre ich zdravý vývojch


- Osmocote CalMag + P obsahuje extra dusík pre prvé mesiace rastu, keď sú potreby rastlín vyššie


- fosfor a vápnik na stimuláciu koreňa


- Zjednodušená aplikácia


- Riadené uvoľňovanie po dobu 3-4 mesiacov (pri 21 °)


Osmocote CalMag sa odporúča používať spolu s inými výrobkami Osmocote (napr. Osmocote Exactal) alebo vo vode rozpustnými hnojivami (Peterssel alebo Universoll). Obráťte sa na kolegov z organizácie ICL Specialty Fertilizers pre radu špecifickú pre rastliny. Najlepším spôsobom, ako ho použiť, je zapracovať ho do pestovateľského prstredia, aby sa granule čo najviac rozšírili. Produkt je ideálny pre pestovanie rastlín s vysokými požiadavkami na vápnik a horčík. Osmocote CalMag + P je vynikajúci základ pre tieto kultúry. Osmocote CalMag dávkovanie a návrhy aplikácií: Prívod živín: 100% Osmocote pri použití 1 g / l 50% Osmocote + 50% v nutričnom roztoku 1,5-2 g / l 100% nutričný roztok 2 g / l DÔLEŽITÉ: Maximálna dávka hnojiva je 0,5 kg / m3 Maximálna dávka závisí od veľkosti črepníka. Opýtajte sa kolegov na ICL SF ohľadom konkrétnych informácií o dávkovaní.


Varovanie: Výrobok uchovávajte na suchom, chladnom a vetranom mieste. Pri dlhodobom používaní skúste ošetrenie sondou na malom povrchu pred aplikáciou. Keďže podmienky používania sú nezávislé od výrobcu, výrobca nenesie zodpovednosť za škody spôsobené chybnými aplikáciami.






Hmotnosť: 25 kg
Šírka: 410 mm
Výška: 610 mm
Dĺžka: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.