Trávnikové osivo Barenbrug Speedy Green na dosievanie 15 kg

T13778
Rýchlo rastúca trávna zmes pre športové ihriská a ďalšie trávnaté plochy Vyznačuje sa rýchlym klíčením, klíčením a vývojom Na výsadbu športových ihrísk a zlepšenie ich vegetácie Vhodný na obnovu parkov a iných intenzívne využívaných oblastí Odolný voči pošliapaniu a stresu Zloženie: 100% Lolium perenne - anglické perje / min. 2 odrody / Rýchle k... Podrobný opis
142,40 € (netto cena : 112,13 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Rýchlo rastúca trávna zmes pre športové ihriská a ďalšie trávnaté plochy Vyznačuje sa rýchlym klíčením, klíčením a vývojom Na výsadbu športových ihrísk a zlepšenie ich vegetácie Vhodný na obnovu parkov a iných intenzívne využívaných oblastí Odolný voči pošliapaniu a stresu Zloženie: 100% Lolium perenne - anglické perje / min. 2 odrody / Rýchle klíčenie a vývoj Speedy Green bol vyvinutý primárne na zarastanie existujúcich trávnatých porastov. Mimoriadne rýchlo klíči, začína sa vyvíjať, takže ho môžete pomocou rýchlo obnoviť opotrebované trávnaté plochy do pôvodného stavu. Táto možnosť sa ponúka aj počas letných mesiacov, trávnatá plocha bude hustá a opäť dobre zaťažená. Okrem zriaďovania športových ihrísk je možné s využitím realizovať aj obnovu parkov, domácich záhrad a ďalších intenzívne využívaných trávnatých porastov.

Hmotnosť: 15 kg
Šírka: 170 mm
Výška: 420 mm
Dĺžka: 810 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.