Scotts (Everris) fűmag Rapid (na údržbu parku) 5 kg

T10259
Nová zmes  LandscaperPro Rapid vyslovene pre údržbu parkov. Zmes charakterizuje rýchle zakorenatenie, potláčanie buriny a vôbec výborný výkon v širokom kruhu. Vybrané druhy dobre znášajú vysoké letné horúčavy, odolávajú stresu spôsobeného suchom. Prednosťou výrobku je rýchle zakorenatenie. Vytvára huňatý trávnik s hlbokou zónou koreňov. Vhodný n... Podrobný opis
43,36 € (netto cena : 34,14 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Nová zmes  LandscaperPro Rapid vyslovene pre údržbu parkov. Zmes charakterizuje rýchle zakorenatenie, potláčanie buriny a vôbec výborný výkon v širokom kruhu. Vybrané druhy dobre znášajú vysoké letné horúčavy, odolávajú stresu spôsobeného suchom. Prednosťou výrobku je rýchle zakorenatenie. Vytvára huňatý trávnik s hlbokou zónou koreňov. Vhodný na záhradné ako aj na veľkoplošné použitie. Odporúčaná dávka: 30 – 35g/m2. 5 kg vrece vystačí cca. na  140-160 m2 plochy. Výška kosenia 2-4 cm.
Hmotnosť: 5 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 400 mm
Dĺžka: 500 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Díszpark

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.