Scotts (Everris) Regenerátor Plus (športové ihriská) 10 kg

T07797
Na vytvorenie povrchov športových ihrísk zasiatím semien, resp. doplnenie, na regeneráciu vyvinutá trávniková zmes. ProSelect Regenerator Plus obsahuje zmes jemnolistých typov mätonohu trvácneho (85%) a hybridy lipnice lúčnej (15%). Tie posledné obklopuje Everris SmartStart povlak, ktorý umožňuje rýchle klíčenie a zakoranatenie. Hybridy lipnice... Podrobný opis
112,80 € (netto cena : 88,82 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Na vytvorenie povrchov športových ihrísk zasiatím semien, resp. doplnenie, na regeneráciu vyvinutá trávniková zmes. ProSelect Regenerator Plus obsahuje zmes jemnolistých typov mätonohu trvácneho (85%) a hybridy lipnice lúčnej (15%). Tie posledné obklopuje Everris SmartStart povlak, ktorý umožňuje rýchle klíčenie a zakoranatenie. Hybridy lipnice lúčnej výborne odolávajú suchu, ako aj agresívne rizómi  tvoria mimoriadne hustý, silný a odolný trávnatý povrch. Mimoriadne sa odporúča pre vytvorenie športových ihrísk, štadiónov, golfových Fairway povrchov. Odporúčaná dávka:  Siatie nového trávnika: 25-35 g/m2 Obnova: 20-30 g/m2 Výška kosenia: 20-30 mm BALENIE: 10 kg vrece. Zmes mätonohu trvácneho a lipnice lúčnej vďaka povlaku SmartStart naraz klíči. Typická zmes na regeneráciu. Zmes použiteľná aj na športové ciele. Na obnovu a rýchlu regeneráciu. Odporúča sa náročným zákazníkom, zmes dobrej kvality. Vyžaduje si živiny a polievanie. Aplikovateľná kedykoľvek od jari do jesene.  
Hmotnosť: 10 kg
Šírka: 140 mm
Výška: 410 mm
Dĺžka: 610 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Díszpark

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.