Vedrové granulované umelé hnojivo (Hortilon) Okrasné kry 0,5 kg

T11731
Popis a zloženie: toto hnojivo zabezpečuje vyvážené vyživovanie (NPK (+ MgO) 12-5-17 (+6) + mikroelementy) a zdravý rast pre všetky ihličnaté stromy, okrasné kry. Prednosti:vyvážené vyživovanie, zvýšený obsah horčíka zabraňuje žltnutiu listov a hnednutiu ihličín; 100%-ná rozpustnosť, obal, ktorý zabraňuje tíšeniu um. hnojiva; živiny vrátane mikr... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný

Popis a zloženie: toto hnojivo zabezpečuje vyvážené vyživovanie (NPK (+ MgO) 12-5-17 (+6) + mikroelementy) a zdravý rast pre všetky ihličnaté stromy, okrasné kry. Prednosti:
vyvážené vyživovanie, zvýšený obsah horčíka zabraňuje žltnutiu listov a hnednutiu ihličín; 100%-ná rozpustnosť, obal, ktorý zabraňuje tíšeniu um. hnojiva; živiny vrátane mikroelementov vo forme kelátu sú pre rastliny ľahko dostupné a mimoriadne účinné; 


Použitie: Um. hnojivo je vhodné pre ihličnaté aj listové stromy ako napr. thuja, cyprus, borievka, jalovec, hrab, javor, dub, borovica atď.

Dávkovanie: Pripravíme roztok z 20 g um. hn. (2 šálky) a z  10 l vody zmiešaním. Aplikujeme na mierne vlhký povrch pôdy. Roztok je vhodný ako listové hnojivo postrekovaním alebo  5 g um. hn. (1/2 šálky) a 10 l vody zavlažovaním. Aplikácii roztoku ako listové hnojivo sa treba v čase priameho slnečného žiarenia vyhnúť. 


Čas aplikácie: dvojtýždenne od stredu apríla do konca augusta. Na konci vegetačného obdobia používajte program Autumn Nutrition, ktorý pomáha dozretiu tkanív  a k lepšiemu prezomovaniu rastlín.


Hmotnosť: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.