Vedrové granulované umelé hnojivo (Hortilan) Start 0,5 kg

T11728
Popis a zloženie: Hortilon Premium Start slúži na počiatočné vyživovanie rastlín. Zabezpečuje vyváženú výživu (NPK (+ MgO) 120-7-10 (+2) + mikroživiny) v období prvých týždňov rastu. Vďakavysokému obsahu dusíka je vhodný aj na ďaľšie oplodnenia (1-3 použitia) na začiatku alebo na podporu rastu.  Prednosti:vysoký obsah dusíka pre počiatočný rast1... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný

Popis a zloženie: Hortilon Premium Start slúži na počiatočné vyživovanie rastlín. Zabezpečuje vyváženú výživu (NPK (+ MgO) 120-7-10 (+2) + mikroživiny) v období prvých týždňov rastu. Vďakavysokému obsahu dusíka je vhodný aj na ďaľšie oplodnenia (1-3 použitia) na začiatku alebo na podporu rastu. 


Prednosti:
vysoký obsah dusíka pre počiatočný rast
100% -ná rozpustnosť
živiny vrátane mikroelementov vo forme kelátu sú ľahko dostupné a mimoriadne účinné pre rastliny; obal, ktorý zabraňuje tíšeniu um. hnojiva; 


Použitie: Um. hnojivo je vhodné na  oplodnenie alebo počas obdobia rastu na jeho podporu. Používa sa pre: zeleninu, ovocie, okrasné stromy, drobné ovocie, záhradné rastliny, ruže, balkónové rastliny, kvetinové záhony. 


Dávkovanie:Roztok pripravíme ziešaním 10 g um. hn. a 10 l vody. Odporúčané množstvo na 1 m2 je 3-5 l. Iné odporučené dávkovanie viď na: www.raselina.cz.


Čas aplikácie: hnojivo treba používať v prvej polovici vegetačného obdobia ( od apríla do stredu júna), kedy sa odporúča použiť 4-8 dávok. V druhej polovici pestovania treba používať Hortilon ovocie a kvety (2-5 dávok). 


Hmotnosť: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szobanövény, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.