Ultrazvukový odpudzovač psov profi Dazer

T12839
DAZER Dog Alarm je vynikajúci na použitie napr. bežci, poštári, distribútori letákov, dodávatelia, pracovníci vo verejnom priestore ..., všetci, ktorí sa obávajú možného útoku psa. Ultrazvukový ručný alarm pre psov, aby psi zostali preč Ľahké a rýchle použitie Kompaktný, ľahký plast Dosah asi 5 metrov Nie je nebezpečný pre zvieratá Zariadenie... Podrobný opis
49,49 € (netto cena : 38,97 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

DAZER Dog Alarm je vynikajúci na použitie napr. bežci, poštári, distribútori letákov, dodávatelia, pracovníci vo verejnom priestore ..., všetci, ktorí sa obávajú možného útoku psa.



Ultrazvukový ručný alarm pre psov, aby psi zostali preč


Ľahké a rýchle použitie


Kompaktný, ľahký plast


Dosah asi 5 metrov


Nie je nebezpečný pre zvieratá



Zariadenie Dazer, ktoré sa tiež zmestí do vrecka, zabraňuje nežiadúcim psom priblížiť sa až do vzdialenosti 5 metrov emitovaním ultrazvuku.


Vysokofrekvenčný ultrazvuk nie je počuteľný pre ľudské ucho, ale psy ho netolerujú.


Zvuk nepoškodzuje ani psov, je to však nepríjemné. Výsledok: pes sa zastaví, ustúpi a odíde.



Fakty o oslňovaní:


Každý, kto sa chce vyhnúť prístupu agresívnych psov, považuje Dazera za užitočného. (poštári, bežci, mechanici, dodávatelia, agenti, cyklisti, starší ľudia)



Dazer je kompaktné zariadenie napájané z batérií, ktoré zaberie cca. 11,5 x 3 x 0,5 cm a 122 g. Je vyrobená z plastu a má kovovú pracku, ktorú môžete pripevniť k opasku alebo odevu. Červená dióda LED znamená, že zariadenie Dazer funguje správne.



Dazer sa ľahko používa: stlačením tlačidla zariadenie vydá vysokofrekvenčný zvuk. Podržte tlačidlo 2-3 sekundy. Čím bližšie sa zviera odváži, tým hlasnejší bude zvuk!



Dodržiavajte pokyny výrobcu na použitie. V niektorých prípadoch Dazer, napr. môže byť menej účinný proti hluchým alebo vysoko trénovaným psom. A nepočujúce psy sú neúčinné, keď nepočujú ultrazvuk.


Zariadenie bolo špecifikované tak, aby bolo schopné odradiť iba útočiace zviera, t. J. Zviera, ktoré by mohlo spôsobiť zranenie človeka. Jemné alebo pasívne zviera nie je zariadenie poškodené, nespôsobuje osobitnú reakciu, pokiaľ sa nepoužíva na výcvik.

Hmotnosť: 0.4 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.