Mini margaréta mix na balkóny 6 ks

T12434
Pestujte vlastné sadenice na balkóny.Balenie obsahuje 2 typy rastlín v 3-3 distribúciách.Zloženie:Euryops spp. (Sonnenschein) Yellow Mini Daisy: Kvitnúce sedmokrásky Kvitne celé leto. Živá žltá farba, ako by odrážala slnko v záhrade. Počas leta môže rásť až do veľkosti krovia. Odporúčame ju chovať na veľmi slnečnom mieste so strednými požiadavka... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.
Pestujte vlastné sadenice na balkóny.

Balenie obsahuje 2 typy rastlín v 3-3 distribúciách.

Zloženie:
Euryops spp. (Sonnenschein) Yellow Mini Daisy: Kvitnúce sedmokrásky Kvitne celé leto. Živá žltá farba, ako by odrážala slnko v záhrade. Počas leta môže rásť až do veľkosti krovia. Odporúčame ju chovať na veľmi slnečnom mieste so strednými požiadavkami na živiny a vodu.
Tip: Po výsadbe sa odporúča, aby sa po predĺžení odštipli po 3-4 spojeniach.
Argythemum spp. (Dana) biela mini sedmokráska: Kvitnúce sedmokrásky Kvitne celé leto. Počas leta môže rásť až do veľkosti krovia.
Tip: Po výsadbe sa odporúča, aby sa po predĺžení odštipli po 3-4 spojeniach.



Rastliny by mali byť vysadené okamžite po vyzdvihnutí, bezprostredne po mraze na ich konečné miesto  hrnce, závesné koše, záhrady vonku) alebo v kvetináčoch s priemerom 12-15 cm na pestovanie. Rastliny potom vyžadujú nepretržitú starostlivosť. Rastliny by mali byť zasadené do väčších kvetináčov alebo kvetináčov kedykoľvek počas kultivácie. Rašelinové médiá sú všeobecne najvhodnejšie médium. Hlinené pôdy je možné opraviť pieskom a hrubozrnnou rašelinou. Kým piesčité pôdy musia byť vylepšené organickým hnojivom, jemným vláknom a inými materiálmi viažucimi živiny, aby sa dosiahol správny výsledok. V našom internetovom obchode nájdete široký sortiment pôdnych meliorátorov a naši poradcovia vám môžu poskytnúť ďalšie rady. Zásobovanie živinami je stále dôležité na čerstvom vzduchu, ale pre rastliny vysadené v kvetináčoch, prepravkách a závesných košíkoch je absolútne nevyhnutné. Nie sú to chemikálie, ale „potraviny“ potrebné na rozvoj rastlín. Kontinuálne zásobovanie živinami je a to najlepšie. Nikdy nezadávajte rastliny do nádoby, ktorá nemá otvor v spodnej časti. V príliš veľkom množstve vody sa korene topia a rastlina zomiera na „prepíjanie“. Suchý stav je dobre indikovaný rastlinami mäkkých listov.
Sledujte vaše rastliny! Uvidíte ich každý deň s láskou!


Zakorenené rezne nie sú hotové rastliny, ale potrebujú viac ošetrovania!



Hmotnosť: 1 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.