Fresh-fűszer palánta csomag 6 db-os
  • Fresh-fűszer palánta csomag 6 db-os
  • Fresh-fűszer palánta csomag 6 db-os-2
  • Fresh-fűszer palánta csomag 6 db-os-3

Fresh-fűszer palánta csomag 6 db-os

Legyen saját fűszernövény kertje, hogy a mindennapokban élvezni tudja ezeket a fantasztikus ízeket. A csomag 6 féle fűszernövényt tartalmaz. Növényösszetétel: Rozmaring (Speedy): Grillezés királynője: sült húsok (bárány, disznó, csirke) legnagyszerűbb... Podrobný popis
Doprava
face
Osobné prevzatie:
1-4 deň info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Kuriérom :
1-15 deň info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Legyen saját fűszernövény kertje, hogy a mindennapokban élvezni tudja ezeket a fantasztikus ízeket.

A csomag 6 féle fűszernövényt tartalmaz.
Növényösszetétel:
Rozmaring (Speedy): Grillezés királynője: sült húsok (bárány, disznó, csirke) legnagyszerűbb fűszere, grillezett vagy sütőben sült krumpli alapvető ízesítője. De nagyszerű répával, olíva olajos saláta öntettekhez is. Nagyon jól párosul a ginhez. Napos helyre ültessük. A növénynek közepes a víz-, és tápanyagigénye.
Bazsalikom (Grand Vert Compacto): Olasz és mediterrán konyha alapfűszere: paradicsomszószos ételekhez, grillezett zöldségekhez, salátákba kiváló. Nagyszerű nem megszokott párosításokban is: tojásételekhez, tenger gyümölcséihez, vagy akár eperhez. Félárnyékos helyre ültessük, figyeljünk rá, hogy a növénynek magas a tápanyag igénye és szereti a sok vizet.
Menta (Moroccan): A legerősebb aromájú menta. A népszerű Mojitó koktél alapanyaga. Nagyszerű eperrel, ananásszal, gyümölcssalátákban, frissítő italokban, koktélokban. Igazán kiváló zöldborsóval, joghurttal, s hallal is. A félárnyékos helyen érzi a legjobban magát, ahol bőven el van látva tápanyaggal és vízzel.
Menta(Chocolate): Frissességet kölcsönöz ételeinknek. Nagyszerű eperrel, ananásszal, gyümölcssalátákban, frissítő italokban, koktélokban. Igazán kiváló zöldborsóval, joghurttal, s hallal is. A félárnyékos helyen érzi a legjobban magát, ahol bőven el van látva tápanyaggal és vízzel.
Tipp (Rozmaring, bazsalikom, menta): Érdemes a bokrokat visszavágni 2-3 ízközönként 12-15cm-es magasságig a jobb elágazás, bokrosodás érdekében s ezután szedhető teljes
Levélpetrezselyem (Geant d'Italie) Frissességével a legjobb s legszebb befejező eleme ételeinknek. Saláták alapfűszere. Szuper gombával, sült báránnyal, grillezett hallal párosítva. S ne feledjük el a leveseket, szószokat, köreteket. A félárnyékos helyen érzi a legjobban magát, ahol bőven el van látva tápanyaggal és vízzel.
Metélőhagyma-Snidling (Polystar) : Feldobja az ételeket frissességével. Különösen kiváló salátákba, burgonya-, tojásételekhez, mártásokba, levesekbe; s legfőképp túróhoz és sajtokhoz. A félárnyékos helyen érzi a legjobban magát, ahol bőven el van látva tápanyaggal és vízzel.
Tipp: (levélpetrezselyen, snidling) a levélzöldségekhez: maximum 50%-át a levél mennyiségnek szedhető le egyszerre, igy 50% levél felület megmarad a hosszantartó termesztés érdekében.


A növényeket átvétel után azonnal el kell ültetni, fagyok után egyből ki a végleges helyére (cserepekbe, kaspóba, függő kosarakba, kertekbe szabadföldre), vagy előnevelés céljából 12-15cm átmérőjű cserepbe. A növények ezek után is folyamatos gondozást igényelnek. A növényeket át kell ültetni nagyobb cserepbe, edénybe bármikor a termesztés során, amikor a növények kinovik helyüket (kb. 2x olyan szeles es/vagy magas mint a cserép). Közegként általánosan a legmegfelelőbb a tőzeg közegek. Az agyagos talajokat homokkal, durva rostú tőzeggel lehet javítani. Míg a homokos talajokat szerves trágyával, finom rostú tőzeggel, s más víz- es tápanyag megkötő anyagokkal kell javítani a megfelelő termési eredmény eléréséhez. A talajjavító anyagok széles skáláját megtalálja a webáruházunkban, s szaktanácsadóink további tanácsokkal tudnak szolgálni. Tápanyag utánpótlás még szabadföldön is fontos, de feltétlenül szükséges a cserepekbe, ládákba, függő kosarakba ültetett növényeknek. Ezek nem vegyszerek, hanem a növények fejlődéséhez szükséges "ételek", "ennivalók". Egyszerre kevés, de folyamatos tápanyag ellátás a legoptimálisabb.. Vigyázzunk, hogy soha ne árasszuk el a növényeket, mindig legyen lehetősége a felesleges víznek elfolynia. Soha ne ültessük a növényeket olyan edénybe, aminek nincs lyuk az alján. Túl sok vízben a gyökerek megfulladnak, s a növény elpusztul a "túl-szeretés"-től. A száraz állapotot a puha levelű növények jól jelzik lankadó leveleikkel
Figyeljük a növénykéinket! Minden nap nézzük meg őket szeretettel!
Výrobca
Szirom Kft
Kód
T12424
Váha
1.00 kg
Zöldség
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

11 ďalšie produkty v tejto kategórii